Gå til hoved-indhold
01 december. 2023

Sneen danner den smukkeste ramme om Jul på Knivholt

  • 1 af 2
    Julemarkedet er åbent både lørdag og søndag fra kl. 10.00-16.00, og der er gratis entre.
  • 2 af 2
    Forberedelserne til Jul på Knivholt er i fuld gang.
Af: Michael Frederiksen

Sneen er faldet over Knivholt, og rammen om weekendens julemarked, Jul på Knivholt, kan derfor ikke være smukkere.

Julehyggen fornemmes på lang afstand. Det er 19. gang, der holdes Jul på Knivholt, og bodholderne har travlt med at gøre deres stande klar.

Jul på Knivholt slår dørene op lørdag 2. december kl. 10 for alle, der har lyst til at opleve et stort traditionelt julemarked med mere end 80 stande.

Jul på Knivholt er et julemarked, som omfavner og skaber hyggelig julestemning for alle. I Knivholts bygninger vil der være en masse forskellige boder, blandt andet med juletræer, godter, dekorationer, håndarbejde, pynt, kunsthåndværk, mad og snaps.

- Alle de dejlige juledufte kan godt få maven til at rumle, og skulle det ske, at du går hen og bliver lidt lækkersulten, er der caféer rundt omkring på julemarkedet, som tilbyder suppe, pølser, pandekager, æbleskiver med mere. Derudover kan der blandt andet også købes drikkelse i form af gløgg, kakao, kaffe, øl og meget mere. Du kan selvfølgelig også være heldig at finde julemanden 
på Knivholt, og fra scenen i Østre Lade vil der være musik, fortæller Ulrik Bang fra Knivholt Hovedgaard.

Til de små og barnlige sjæle er der en fotobooth, hvor du kan tage årets julefoto, en nissejagt og en tegnekonkurrence.

Har du lyst til at gøre lidt ekstra denne jul, så kan du dele noget af din juleglæde med en anden ved at støtte Red Barnets Ønsketræ i Østre Lade.

Der er gratis entre til Jul på Knivholt, men koster 30 kroner at parkere sin bil. Julemarkedet er både lørdag og søndag åbent fra kl. 10.00-16.00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...