Gå til hoved-indhold
10. juni 2024 - kl. 19.06

Strandby Open Air 2024 - "den svære 2'er" blev også en succes

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Michael Frederiksen

Fredag  afviklede Strandby Skole igen Open Air for alle elever, forældre og interesserede. Sidste års succes med 700-800 mennesker på sportspladsen skulle følges op af "den svære 2'er".

Borgmester Birgit S. Hansen bød velkommen, og EUC med elever fra eventteknikeruddannelsen hjalp med en bedre scene og lyd.

Hjælp fra lokale ildsjæle sørgede for grill, stole, borde, is til sodavand med mere, mens den tidligere elev Mikkel David optrådte som ekstern kunster.

Der var mange sponsorgaver til amerikansk lotteri og en grundig forberedelse fra skolens side. Alt var således klar til endnu en Open Air-succes.

Men vejrudsigten gav lidt panderynker i dagene op til arrangementet, og dagen før stod det klart, at arrangementet måtte flyttes indenfor i Strandby Hallen.

- Det gav selvfølgelig nogle bekymringer, men vi havde fra start talt om det som Plan B. På den måde var vi ikke helt uforberedte på, at det kunne ske. Vi er heldige med at have denne mulighed, og med hjælpsomme elever og omstillingsparate medarbejdere var det altså ikke noget, der ødelagde arrangementet. Tværtimod havde vi endnu et skønt Open Air-arrangement med mange gæster – denne gang under tag. Vi gjorde os nyttige erfaringer med det og vil til næste år kunne placere arrangementet der, hvor det er mest hensigtsmæssigt. Vejret er ikke afgørende for gennemførslen, fastslår skoleleder Mogens Brag.

For Strandby Skole er Strandby Open Air en lidt moderne fortolkning af en god gammeldags skolefest.

- Vi planlægger, arrangerer og laver noget i fællesskab – for fællesskabet. Det har stor værdi for eleverne og for os som skole - og så møder vi meget fin opbakning fra det lokale og fra forældreside. Det er noget, vi glæder os meget over og er taknemmelige for. Det er noget, som giver os alle lidt ekstra energi i det daglige, siger Mogens Brag.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...