Gå til hoved-indhold
05. april 2024 - kl. 00.04

Trods heldagsregn: Kunder strømmede til Aftensalg hos XL-Byg Elling

  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Heldagsregn ændrede torsdagens Aftensalg hos XL-Byg Elling Tømmerhandel. Flere aktiviteter rykkede indendørs, men regnen stoppede ikke kunderne, der strømmede til.

 

- Det er fantastisk. Vi har masser af loyale kunder og kunder, der går efter vores gode tilbud, så det er megafedt, siger salgschef Toke Juhl Nissen, XL-Byg Elling Tømmerhandel.

Han har stort set ikke lavet andet i 14 dage end at kigge på vejrudsigter.

- Jeg tror, vi er på plan D lige i øjeblikket, og torsdag morgen kl. 8.00 lavede vi det om igen og rykkede det hele indendørs, fortæller Toke Juhl Nissen.

Løsningen med at rykke ind i hallen fortrød han ikke et sekund, for regnen silede ned.

- Under de omstændigheder, vi har nu, kan det ikke være bedre. I morges var vi meget i tvivl om, om der overhovedet kom nogen. Det er vi ikke længere. Det er vildt, at vi i de her tider kan åbne en aften og få så mange mennesker herud, siger Toke Juhl Nissen.

Ud over de gode aftentilbud, grillpølser og drikkevarer var Søren Savkunstner også et trækplaster. Han skulle med sin motorsav lave en bænk skåret ud af én stamme med XL-Bygs logo. Han havde taget regntøj med til Frederikshavn, man han fik også lov til at vise sine evner med tag over hovedet.

Nu håber XL-Byg Elling Tømmerhandel på bedre vejr, når der er Aftensalg igen torsdag 2. maj.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...