Gå til hoved-indhold
18. april 2024 - kl. 13.04

VEB vinder DM-bronze uden kamp - vil have modstander smidt ud af ligaen

  • 1 af 1
    Formand Jan R. Jensen mener, at udeblivelsen fra bronzekampen bør koste Team Skælskør-Slagelse pladsen i Badmintonligaen.
Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Elite Badminton vinder DM-bronze uden at få sved på panden. Nu vil formand Jan R. Jensen havde modstanderen smidt ud af Badmintonligaen.

Grundet uforudsete økonomiske vanskeligheder har Team Skælskør-Slagelse meldt afbud til Badmintonligaens bronzekamp, som var planlagt til at finde sted tirsdag 7. maj i Arena Nord i Frederikshavn.

- Vi er selvfølgelig glade for, at vi efter endnu en flot sæson i VEB står med medaljer om halsen, men vi havde glædet os til en fin afslutning på sæsonen sammen med spillere, sponsorer, frivillige og tilskuere, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

VEB havde allerede i samarbejde med hovedsponsor Sparekassen Danmark tilrettelagt forskellige tiltag i forbindelse med bronzekampen. Derfor irriterer det formanden, at Team Skælskør-Slagelse udebliver, og han mener, det bør få alvorlige konsekvenser. Faktisk vil han have sjællænderne smidt ud af Badmintonligaen.

- Grundlæggende er min holdning, at man spiller turneringen færdig, og gør man ikke det, kan man ikke være med i næste års turnering. Det har vi også meddelt Badminton Danmark bør være konsekvensen af dette afbud, som stiller Badmintonligaen i et dårligt og uprofessionelt lys, mener Jan R. Jensen.

Badmintonligaen 2024/2025 begynder 3. september.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...