Gå til hoved-indhold
02. april 2024 - kl. 00.04

XL-AFTENSALG: Start foråret torsdag aften hos XL-BYG i Elling

  • 1 af 1
    Søren Savkunstner - kendt fra tv-programmet "Linde på Langeland" - er utrolig dygtig med en motorsav, og han vil denne aften lave en bænk med XL-logo skåret ud af én stamme.
Af: Peter Marquard

Når XL-BYG Elling Tømmerhandel åbner dørene for årets første XL-AFTENSALG torsdag 4. april, er det traditionen tro med masser af gode tilbud og inspiration på programmet. Og de får hjælp fra en håndfuld af deres gode leverandører, som også vil stå klar med rådgivning og tips til forårets projekter.

Arrangementet begynder kl. 18.00, og XL-BYG har som sædvanlig sørget for, at man får en pølse med brød gratis, så man som kunde kan nå de gode tilbud.

- Det er også med stor glæde, at vi denne aften får besøg af Søren Savkunstner, som man måske kender fra tv-programmet ”Linde på Langeland”. Søren er utrolig dygtig med en motorsav, og han vil denne aften lave en bænk skåret ud af én stamme med vores XL-logo, fortæller Toke Juhl Nissen, salgschef i XL-BYG Elling Tømmerhandel, og fortsætter:

- Der plejer at være en super god stemning til vores XL-AFTENSALG, og vi går gerne langt for at give vores kunder en XL-oplevelse.

XL-BYG Elling Tømmerhandel melder også klar til en ny havemøbelsæson, og de glæder sig til at vise alle de nyheder frem, som sortimentet i år byder på. Der er lidt for enhver smag, og mulighederne er mange: Teak, akacie eller lærk; robust og vedligeholdelsesfri kunstmateriale, polystyren, plast og nonwood.

Arrangementet slutter kl. 21.00, så der skulle være god tid til både at handle de gode tilbud og suge inspiration til sig.

- Der vil også være mulighed for smagsprøver denne aften, både på specialbryg fra SKAGEN BRYGHUS og Elling Slagterforretning, og man kan møde Rock i Frederikshavn og tøjbutikken Lundgaard fra Frederikshavn, som også gæster Elling denne aften, fortæller Toke Juhl Nissen.

Du kan se mere om de gode tilbud her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...