Gå til hoved-indhold
07. juli 2024 - kl. 00.07

188 hold fra 19 nationer i Cup No.1, som begynder mandag aften

  • 1 af 1
    Der er indmarch på Frederikshavn Stadion (DRINX Arena) mandag kl. 19.00. Foto: Christian Stavad
Af: Michael Frederiksen

FfI's internationale ungdomsturnering i fodbold, Cup No.1, begynder mandag aften med åbningsceremoni på Frederikshavn Stadion. Turneringen har i år deltagelse af 188 hold fra 19 forskellige nationer. Det er et flot internationalt felt, som kommer til Frederikshavn.

Holdene kommer fra følgende lande:
Norge: 87
Danmark: 39
USA: 17
Tyskland: 7
Polen: 7
Brasilien: 4
Frankrig: 3
Mexico: 3
Nigeria: 3
Pakistan: 3
Sverige: 3
Albanien: 2
Argentina: 2
Canada: 2
Guatemala: 2
Indien: 2
Skotland: 2
De Forenede Arabiske Emirater: 1
Finland: 1

Det er 39. gang, at FfI afvikler den internationale ungdomsturnering, der i alle årene har været et samlingspunkt i sommerferien for klubbens medlemmer.

Vanen tro har Cup No.1 flest deltagere fra Norge efterfulgt af Danmark og USA, som de senere år har overhalet Sverige. Kun tre svenske hold tager turen til Frederikshavn.

Der kommer tre hold fra Frankrig i år. Det er nogle år siden, at Frankrig senest deltog. Comeback er der også til Mexico og Nigeria. TikiTaka FC fra Nigeria plejer at være finalist, når de deltager i Cup No.1. De har tilmeldt et hold i U17-drenge.

For første gang nogensinde er der et hold med fra De Forenede Arabiske Emirater. Desert Rangers Football Club er tilmeldt i U16-drenge.

Kampene begynder tirsdag morgen, og de spilles alle på Fodboldvej og ved FFK-centret.

Åbningsceremonien med den festlige indmarch finder sted fra kl. 19.00 på Frederikshavn Stadion, hvor alle hold præsenteres foran tribunen. Borgmester Birgit S. Hansen holder tale og erklærer turneringen for åben, mens Anja Bastholm synger "Der er et yndigt land".

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...