Gå til hoved-indhold
18. april 2024 - kl. 15.04

3.000 kvadratmeter står klar til udlejning ved Gærum

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Peter Marquard

Hele 3.000 kvadratmeter lagerlokaler, depotrum og produktionslokaler står klar til udlejning omkring Gærum. Lokalerne kan opdeles efter lejers ønske om antallet af kvadratmeter, og de kan bruges både til produktion samt opbevaring, lagerhotel for både erhverv og private og lagerlokaler til båd, bil og campingvogn.

- Med 3.000 kvadratmeter til rådighed har vi mulighed for at imødekomme stort set alle ønsker. Prisen pr. kvadratmeter starter ved 180 kroner pr år, og det er muligt at leje fra 80 kvadratmeter og op efter. Det er både indhegnede og isolerede lokaler, så ejendelene er både sikkert og tørt opbevaret, og man betaler kun for den plads, som man har brug for, fortæller John Christensen fra SC-Udlejning, som er indehaver af de mange kvadratmeter.

Lagerlokalerne er nyrenoverede, og der er installeret el, der gør lokalerne velegnede til produktioner (dog ikke store produktioner, der kræver meget strøm) og der er også en gaffeltruck til rådighed på stedet. Til nogle af lokalerne er der kontor og omklædningsfaciliteter tilknyttet.

- Samtidig sikrer indhegningen, at ubudne gæster holdes ude. Der er god mulighed for opbevaring af båd, bil og campingvogn, og vi er fleksible i forhold til lejeperioden, så uanset om der er tale om midlertidige eller permanente løsninger, har vi lokalerne, der er velegnede til ethvert formål til en favorabel pris. Og man betaler kun for den plads, som man har brug for,   understreger John Christensen.

Læs mere om opbevaringsmulighederne og for eventuel kontakt her https://sc-udlejning.dk/.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...