Gå til hoved-indhold
13. juni 2024 - kl. 16.06

40-års jubilæum: Lone Olsen fejrer flot karriere i banken

  • 1 af 1
    Lone Olsen begyndte sin karriere som elev i Sparekassen Sæbys Volstrup-afdeling
Af: Michael Frederiksen

Kunderådgiver Lone Olsen kan tirsdag 2. juli 2024 fejre sit 40-års jubilæum i Spar Nord Sæby.

Hun begyndte sin karriere som elev i Sparekassen Sæbys Volstrup-afdeling som 18-årig i 1984. Allerede i folkeskolen vidste Lone, at hun ville gå bankvejen, hvilket hendes erhvervspraktik i samme afdeling bekræftede.

I 1985 blev Sparekassen Sæby fusioneret med Sparekassen Nordjylland, som i dag kendes som Spar Nord. Da afdelingen i Volstrup lukkede i 1994, fulgte Lone med til hovedkontoret i Sæby, hvor hun har arbejdet som privatrådgiver lige siden.

På trods af de 40 år i samme branche og stilling har den dynamiske udvikling indenfor banksektoren sikret, at arbejdet aldrig har været kedeligt. Lone Olsen værdsætter især rådgivningen af og kontakten med kunderne, og hun ser frem til fortsat at kunne betjene bankens kunder i mange år endnu.

- Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde i en branche i rivende udvikling i 40 år, og det har aldrig været kedeligt. Jeg sætter stor pris på Spar Nord som arbejdsplads, hvor jeg gennem tiden har haft fantastiske kolleger og mødt mange forskellige kunder. Det glæder mig at kunne hjælpe kunderne med at få deres drømme og ønsker opfyldt, og jeg ser frem til at fortsætte rejsen, fortæller Lone Olsen.

Jubilæet markeres privat.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...