Gå til hoved-indhold
22. februar 2012 - kl. 03.02

Anja Reinert stopper karrieren: Det er helt slut!

  • 1 af 2
    FOTO: Finn Lassen
  • 2 af 2
    Anja Reinert (tidligere Kristensen) nåede 10 A-landskampe, men nu er håndboldkarrieren forbi.
Af: Kanal Frederikshavn

Anja Reinerts håndboldkarriere på topplan er slut. Hun var udset som en af profilerne, da hun op til denne sæson gjorde comeback hos Vendsyssel Håndbold i 2. division, men erkender nu, at tiden ikke rækker til divisionshåndbold.

Anja Reinert var med, da Frederikshavn Fox spillede i landets bedste række, og hun nåede at optræde 10 gange på A-landsholdet.

I september blev det offentliggjort, at hun overraskende var klar til comeback efter fem års fravær. Hun slap fint fra de første kampe i den lille Vendsyssel-trøje, men en brækket finger tvang hende til en pause. Hun nåede at vende tilbage og spille en enkelt kamp, men nu er det slut.

- Ja, og det er et endeligt farvel. Jeg synes ikke, tiden er til det længere med en mand med eget firma og to små børn. Det var ikke fair overfor de andre piger på holdet, at jeg ikke var der mere, og det fik jeg dårlig samvittighed over, forklarer Anja Reiner til Kanal Frederikshavn.

For Vendsyssel Håndbold er det naturligvis et stort tab. Direktør Jan Hansen havde superlativerne fremme, da han offentliggjorde Anja Reinerts comeback:

- Det er en gave. Anja er en spiller, der med sin rutine, sit skud og overblik bliver en stor gevinst for os alle.

Vendsyssel Håndbold ligger i øjeblikket på andenpladsen i 2. division og har udsigt til at skulle spille om oprykning til 1. division. Vendsyssel møder søndag kl. 16.00 Aalborg KFUM i Arena Nord.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...