Gå til hoved-indhold
18. maj 2024 - kl. 11.05

Arkitekttegnet villa kun 80 meter fra vandet i Bangsbostrand

  • 1 af 1
Af  Annoncørbetalt indhold

ANNONCØRBETALT INDHOLD: home i Frederikshavn har netop fået en spændende bolig til salg. Brovigvej 5 i Frederikshavn er et arkitekttegnet og totalrenoveret villa i Bangsbostrand med 80 meter til vandet. Villaen, som er til salg for 2.995.000 kroner, er renoveret i 2023.

Villaen er tegnet af arkitekt Uffe Mayntzhusen og er fyldt med spændende arkitektur. Blandt andet er taget ved stuen formet som bølgen blå.

Det er en flot og nyrenoveret villa, hvor man fortsat har 70’er viben og respekten for husets oprindelige stil og historie. Der er en nutidig indretning med to separate afdelinger med hver sit badeværelse, fortæller Martin Kanstrup fra home i Frederikshavn.

- Huset ligger cirka 80 meter fra vandet, og man har muligheden for at erhverve sig en moderne 1-plans villa med en suveræn indretning. Man får et væld af gode detaljer. For eksempel den nedsænkede pejsestue, hvor man  kan mærke roen indfinde sig på grund af det gode lysindfald. Lysindfaldet går igen i hele boligen med store vinduespartier samt ovenlysvinduer, siger Martin Kanstrup.

Ifølge homes salgsannonce er huset er opført i år 1974 med 144 kvadratmeter veludnyttet bolig, og forud for sin tid fik man dengang indrettet boligen med forældre- og teenageafdeling med hver sit badeværelse.

Villaen er indrettet med en entré/hall med adgang til i alt tre børneværelser samt badeværelse med bruseniche. Stort og lyst køkken/alrum med spiseplads og med adgang til den nedsænkede stue. Fra stuen er der udgang til terrasse. Husets anden afdeling indeholder et fint soveværelse med direkte adgang til badeværelse. Endvidere et bryggers med vaskeplads og fjernvarmeinstallation.

Udover boligdelen er der hele 25 kvadratmeter garage/udhus/værksted med mange anvendelsesmuligheder samt en række skønne terrasser.

Ejendommen er et stenkast fra vandet, hvor man i nærheden finder bade- og fiskemuligheder og lystbådehavn. Desuden er man tæt på Bangsbostrand Skole, indkøb, Iscenter Nord og ikke mindst Bangsboskoven samt Bangsbo Botanisk Have.

Læs mere om ejendommen her: https://home.dk/salg/huse-villaer/brovigvej-5-9900-frederikshavn/sag-8010001140/.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...