Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Byggematador opfører nyt kæmpe hus på Solsbækvej

Jesper Skovsgaard har købt denne villa på Solsbækvej, som nu skal rives ned.
Byggematadoren Jesper Skovsgaard flytter fra Hasseris i Aalborg til Solsbækvej i Sæby, hvor han planlægger at opføre en villa på mindst 625 kvadratmeter.

 

- Jeg har haft båd i Sæby i flere år. Det er den hyggeligste havn i Nordjylland, og det er også en hyggelig by med pæne, gamle bygninger, siger Jesper Skovsgaard til Kanal Frederikshavn.

I denne uge kom det frem, at han har solgt sin nuværende 820 kvadratmeter store villa - med blandt andet 10 værelser og fire badeværelser - i Hasseris til hestemilliardæren Andreas Helgstrand. Ifølge NORDJYSKE er der formentlig tale om den største bolighandel nogensinde i Nordjylland. Den eksisterende rekord lyder på 27 millioner kroner.

Jesper Skovsgaard har altid drømt om at bo ved vandet, og nu bød chancen sig. Stifteren af Sæby Fiske-Industri, Christian Vanggaard, boede indtil sin død sidste år på Solsbækvej 61B. Det er denne ejendom på 625 kvadratmeter, som Jesper Skovsgaard har købt.

- Det er et dejligt sted, som jeg har haft et godt øje til i flere år. I øjeblikket har arkitekten travlt med at tegne huset, og vi håber, at vi kan flytte ind til jul næste år, oplyser Jesper Skovsgaard.

Den nuværende hus på 625 kvadratmeter jævnes med jorden, og derefter skal det hus, som Årstiderne Arkitekter tegner, bygges. Jesper Skovsgaard ønsker et moderne og minimalistisk hus. Han er blandt andet inspireret af huse i USA, som ligger ned til vandet. Huset forventes at blive mindst lige så stort som det nuværende.

Det var advokat Hans Jørgen Kaptain fra Sæby, som er bestyrelsesformand for TSG Capital A/S, som gjorde Jesper Skovsgaard opmærksom på muligheden for at købe Vanggaard-ejendommen på Solsbækvej.

De seneste fem år har TSG Capital A/S (tidligere 2E Group A/S), som Jesper Skovsgaard ejer 100 procent, fremvist et overskud på mellem 35 og 46 millioner kroner. Egenkapitalen lyder på 286 millioner kroner.

TSG Capital bygger i dag primært i hovedstadsområdet, hvor Jesper Skovsgaard råder over flere store grundarealer. Han har både kontor og bolig i København.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close