Gå til hoved-indhold
12 september. 2023

DTF travel - en del af Stena Line Travel Group - skifter navn til Sembo

  • 1 af 1
    Sembo har i forvejen kontorer i Helsingborg i Sverige, i Palma på Mallorca, hvorfra dette foto stammer, og i Wroclaw i Polen.
Af: Michael Frederiksen

Den nordjyske rejseudbyder DTF travel - med kontor i Stena Lines terminal i Frederikshavn - skifter navn til Sembo.

- Med navneskiftet vil vi nu bære det samme navn som vores øvrige afdelinger i andre europæiske lande. Vi er en del af Stena Line Travel & Retail Group, og vi har både kontorer i Helsingborg i Sverige, i Palma på Mallorca og i Wroclaw i Polen, og med navneskiftet styrker vi vores fælles identitet. Vi er spændte på dette nye skridt i vores rejse, som også byder på mange nye tiltag i måden, vores kunder i fremtiden kan planlægge deres rejser på”, siger General Manager, Andreas Elmgren.

I mere end 30 år har DTF travel arbejdet for at opfylde rejsedrømme for millioner af mennesker. Fra at være en udbyder af primært kør-selv-ferier og kroophold har firmaet udviklet sig til at være en moderne rejseplatform med fleksible rejser for alle - med både ferieboliger, hoteller, fly, færge og aktiviteter.

Tidslinje:
● 1991: DTF travel bliver grundlagt i Hjørring
● 1996: Websitet dtf-travel.dk bliver lanceret
● 2002: DTF travel etablerede en rejseklub for medlemmer
● 2011: DTF travel opkøbes af svenske Sembo og indgår som en del af Stena Line
Travel Group.
● 2016: Udvidelse til 12 nye markeder
● 2017: Kontor i Palma de Mallorca, Spanien
● 2023: Kontor i Wroclaw, Polen
● 2023: DTF travel skifter navn til Sembo

Selvom vi skifter navn, vil vores passion for rejser forblive uændret, og vi vil fortsætte med at tilbyde rejseoplevelser, finde nye destinationer, opretholde det samme høje serviceniveau og sikre, at vores kunders rejseeventyr bliver til gode minder, lover Andreas Elmgren.

Sembo er en global rejsearrangør med et af verdens mest omfattende netværk af ferieboliger, hoteller, fly og færger. Forretningsidéen er at gøre rejser nemmere og mere fleksible gennem revolutionerende teknologi og enestående kundeservice.

- Takket være avanceret teknologi kan vores kunder nemt sammensætte deres egne rejser med ophold og transport, kombinere forskellige produkter efter eget ønske og booke sikkert og nemt, udtaler Andreas Elmgren.

Sembo er en del af Stena Line Travel & Retail Group, som fokuserer på fritidsrejser og detailhandel på flere europæiske markeder med en omsætning på mere end 200 millioner euro. Gruppen består af varemærker som Sembo, Best Travel, Buro Scanbrit og Retail & Food Services.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...