Gå til hoved-indhold
112
07. april 2021 - kl. 22.04

Eksplosion i lejlighed på Provst Dreslers Vej

 • 1 af 7
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 2 af 7
 • 3 af 7
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 4 af 7
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 5 af 7
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 6 af 7
  FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
 • 7 af 7
  FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
Af: Michael Frederiksen

OPDATERET KL. 22.45: Onsdag aften skete der en kraftig eksplosion i en lejlighed på anden sal på Provst Dreslers Vej 10 i Frederikshavn. Husets kvindelige beboer var hjemme, men kom ikke alvorligt til skade.

- Der er tale om en luftfrisker, som har stået på et bord ved siden af et stearinlys. Og der er åbenbart sivet noget gas ud fra den luftfrisker. På et tidspunkt er luften blevet mættet så meget af gas, at det eksploderede. Det var så voldsomt, at vinduerne i lejligheden blev blæst ud i begge sider, siger vagtchef René Kortegaard, Nordjyllands Politi, til B.T.

Bortset fra badeværelset er alle vinduer blæst ud. Et stort vinduesparti i stuen er rykket ud af vinduesrammen. Beboeren befandt sig bag en mur i køkkenet, da eksplosionen skete. Hun er nu kørt på sygehuset til observation. Kvinden var alene i lejligheden. Hendes mand var på arbejde.

Politiet modtog anmeldelsen kl. 21.18.

- Det er helt surrealistisk, at hun kan slippe uskadt. Vinduerne var jo blæst ud, men samtidig kunne man se en Ikea-reol stå lige ved siden af vinduesåbningen uberørt af eksplosionen. Det er virkelig en speciel situation, siger indsatsleder Thomas Dybro, Nordjyllands Beredskab, til TV2 Nord.

En beboer i området, som bor cirka 50-75 meter væk fra lejligheden, kunne mærke rystelser i sit rækkehus, da eksplosionen skete.


Lejlighederne på Provst Dreslers Vej 10 er forholdsvis nyrenoverede.


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkanalfrederikshavn%2Fvideos%2F746971216182075%2F&amp;show_text=false&amp;width=560" width="560" height="317" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...