Gå til hoved-indhold
24. januar 2023 - kl. 07.01

Elgiganten åbner stor butik i Frederikshavn

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Sådan kommer Elgigantens facade til at se ud på Hjørringvej i Frederikshavn.
Af: Michael Frederiksen

Elgiganten åbner i Frederikshavn i slutningen af året. Elektronikkæden rykker - sammen med Sport24 - ind i helt nye lokaler på Hjørringvej 161, hvor My Home og LOOP lå. Placeringen betyder, at Elgiganten næsten bliver nabo med Power, som også har meldt sin ankomst i Frederikshavn i år.

For bare et par måneder siden kunne Elgiganten løfte sløret for nye varehusplaner i Thisted, Haderslev, Greve og Lyngby. Nu er kæden klar til at sætte en nål mere i landkortet. Denne gang i Frederikshavn.

- Vi glæder os meget over at kunne afsløre vores planer for Frederikshavn. En by og et område, vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Det er også glædeligt, at vi etablerer os sammen med Sport24, som bliver vores nærmeste nabo. Med Daugaard Pedersen som bygherre er vi overbeviste om, at både vi og vores kunder kan se frem til et varehus af høj standard. Ved at nedbryde de eksisterende bygninger og bygge helt nyt, sikrer vi en optimal og "grønnere" butiksdrift, som både er energioptimeret og med et lavere CO2-aftryk, udtaler adm. direktør Peder Stedal, Elgiganten.

Med godt 2.000 kvadratmeter til rådighed kommer afdelingen i Frederikshavn til at tilbyde sidste nye butikskoncept med alt fra TV og hårde hvidevarer til computere og gaming. Herudover kan kunderne se frem til en Epoq-køkkenafdeling, hvor inspiration kan hentes, tegninger udarbejdes og nyt køkken og bryggers kan handles.

- Man vil også kunne finde vores nyeste Apple-shop-in-shop-koncept til vores kunder, der ønsker særlig rådgivning og reparation af deres Apple-produkter som tablets, telefoner og ure, oplyser Peder Stedal.

Omtrent 30 ledige stillinger skal besættes hen mod varehusets åbning i slutningen af året. Direktøren glæder sig til at slå dørene op til det nye varehus sammen med nuværende og nye medarbejdere.

- Vi er meget tilfredse med den fine beliggenhed med indkørsel direkte fra Hjørringvej. Kunder fra Frederikshavn og omegn kan glæde sig til at møde et stærkt og bredt udvalg af kendte mærkevarer til markedets laveste priser, lover Peder Stedal.

Anders Bech Mathiesen er projektudviklingsdirektør i Daugaard Pedersen, som opfører bygningen på brandtomten, der netop er blevet ryddet.

- På byens og projektets vegne er vi både stolte og glade over, at Elgiganten og Sport24 har takket ja til at være med. Vi har sammen med Elgiganten og Sport24 fundet den helt rette placering i Frederikshavn. Samtidig gør det nyheden endnu bedre, at vi oveni genopbygger området ved Hjørringvej med en delvist nedbrændt ejendom. Bygningerne er nu fjernet, og byggeriet starter for alvor i februar og afsluttes sidst på året, udtaler Anders Bech Mathiesen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...