Gå til hoved-indhold
25. oktober 2025 - kl. 00.10

En aften i Vinspecialisten med fokus på chokolade fra Summerbird og portvin

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Peter Marquard

Er der to ting, der går hånd i hånd, er det portvin og chokolade. Nu kan man smage begge dele, når Vinspecialisten i Frederikshavn afholder smagning onsdag 12. november. Chokolade fra Summerbird vil blive komplimenteret af lækker portvin.

- Vi får besøg af Marianne Knudsen fra Summerbird til en hyggelig aften med masser af god chokolade. Marianne vil øse ud af sin viden om chokolade og chokoladefremstilling hos Danmarks førende chocolaterie. Undervejs serverer vi delikate smagsprøver fra Summerbirds imponerede sortiment, og vi skal smage på fire udvalgte portvine, der vil komplimentere chokoladen, fortæller Jens Dahl fra Vinspecialisten.

Smagning starter med en introduktion til virksomheden Summerbird og deres filosofi om at bruge de bedste råvarer. Derefter præsenteres forskellige chokolader og marcipanprodukter.

Man får mulighed for at smage på forskellige varianter, som for eksempel deres chokolade med karamel og havsalt, forskellige marcipanbrød og sæsonbetonede specialiteter. Smagningen ledes af Marianne Knudsen, der fortæller om chokoladens oprindelse, fremstillingsprocessen og de forskellige smagsnuancer. Der er fokus på at opleve chokoladen med alle sanser - duften, udseendet, lyden af et knæk og selvfølgelig smagen, understreger Jens Dahl

Vinspecialisten glæder sig til at se byde velkommen til en hyggelig aften onsdag 12. november kl. 18:00

Se mere og køb billet her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...