Gå til hoved-indhold
05. juni 2024 - kl. 14.06

Endnu en afdeling indfører fællesspisning i FfI Fodbold

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

FfI Fodbold er så vilde med fællesspisning, at alle i klubben nu har indført det. Senest er der indført fællesspisning for de yngste ungdomsspillere, det vil sige U10 og U12 - både piger og drenge.

Spændingen var stor, da tilmeldingen begyndte, men hurtigt blev det klart, at FfI nu har fået endnu en tradition med fællesspisning i klubben.

110 spillere og ledere satte sig til bordet og nød en fantastisk omgang spaghetti med kødsovs og grønt, som var tilberedt af Cup No.1-koordinator Jette Varmløse og tre frivillige forældre fra U12-afdelingen.

Da spillere og ledere var kommet, blev de budt velkommen af Michael Jørgensen fra FfI's ungdomsudvalg, hvor der udover en stor tak til alle deltagere også blev trænet i at hylde en FfI'er på bedste ungdomsmåde, hvor alle skulle på stolene og klappe og komme med positive tilråb.

Efter maden blev traditionen med kåring af Månedens Spiller i hver årgang gennemført, og alle blev hyldet, så taget i klubhuset næstede lettede.

- Længe skal man da lede for at finde et lignende sammenhold på tværs af årgange og spillere. Fra ungdomsudvalget skal lyde en kæmpe tak til alle spillere, ledere og frivillige, siger Michael Jørgensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...