Gå til hoved-indhold
12. februar 2024 - kl. 11.02

Fastelavnssøndag: SOS Nord inviterede til et brag af en fest på isen

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Skøjte & Sports forening Nord holder fast i traditionerne og inviterede fastelavnssøndag medlemmerne til et brag en fest i Iscenter Nord i Frederikshavn.

- Det var en kæmpe succes, hvor både små og store var klædt ud i de fineste kostumer, lige fra speedwaykører til prinsesser i alle mulige afskygninger, fortæller formand Rebekka Holm.

Edith fra TV-serien Badehotellet havde skiftet køkkenforberedelserne ud med skøjter, og hun havde sin smølfe-lillesøster med. En punker havde også fundet vej ud på isen, mens selve cheftræneren kom udklædt som en isbjørn. En håndboldspiller og en fodboldspiller havde skiftet bolden ud med skøjter. Der var også mange forskellige dyr på isen, ligefra dinosaurer til en flamingo og en lille sur bi og mange flere flotte udklædninger.

- Alt i alt en rigtig hyggelig fastelavnsfest, hvor de to tønder, som var hængt op ude på isen, fik, så hatten passede, og bunden faldt ud med en masse lækkert indhold, siger Rebakka Holm.

Festlighederne blev sluttet af med slikposer og fastelavnsboller.

I den anden ende af landet var den rutinerede konkurrenceløber Laura Dollerup til Flyver Cup, en internationel konkurrence i Tårnby. Hun trodsede både vejr og vind, så hun kunne komme ud og fremvise sit flotte program. Det blev til endnu en flot guldmedalje til SOS Nord-løberen.

Laura Dollerup har hele sæsonen kun taget guld med hjem. Nu skal hun også fokusere på jubilæumsshowet, som finder sted 24. marts.

I sos nord sker der mange sjove ting, så skynd dig at komme på isen om torsdage kl. 17.00 og søndage kl. 15.00 og få mange gode oplevelser, venskaber og sjove træninger.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...