Gå til hoved-indhold
27. maj 2024 - kl. 11.05

Fiskefestival i Strandby: Mads Toghøj årets musikalske hovednavn

  • 1 af 2
    Mads Toghøj underholder - med korte pauser - fra kl. 13.00-16.00. Foto: Knud Mortensen
  • 2 af 2
    Årets Fiskefestival i Strandby finder sted lørdag 15. juni fra kl. 10.30 til 16.00. Foto: Lions Club Bannerslund
Af: Michael Frederiksen

Lørdag 15. juni kl. 10.30 begynder årets Fiskefestival i Strandby. Der vil være forskellig underholdning i hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde en dejlig hjemmelavet fiskeplatte eller fastfood sammen med en kølig fadøl.

Der er harmonikamusik på festpladsen fra kl. 10:30.

- Det er igen Birgit, Henning og Jan, der underholder og skaber en hyggelig stemning på kajen, fortæller præsident Kurt Berg Larsen, Lions Club Bannerslund, som er arrangør af den populære Fiskefestival i Strandby.

Der er også åbent skib på P524 NYMFEN og ALVILDE.

Fra kl. 11:00 leveres underholdningen af det velkendte All Workers Brass Band. Orkestret består af 13 medlemmer, og repertoiret er allround populær swing- og jazzmusik.

Årets festtaler er Niels Mellergaard. Han er opvokset i Strandby og er uddannet landskabsarkitekt. Han har i næsten 25 år arbejdet i forskellige styrelser i Kulturministeriet med ansvar for De Kongelige Slotshaver. Niels Mellergaard holder festtalen kl. 11:30.

Der bliver opvisning med de lokale Jam Cheerleaders, og i lighed med sidste år gennemføres to kunstauktioner i samarbejde med det lokale malerfællesskab KONTRASTERNE. Auktionarius er Jesper Kajgaard.

Der er hoppeborg og rørebassin for børnene.

Lions Club Bannerslund uddeler på dagen flere donationer, og samtidig afsløres det, hvem den unge er, som skal på ungdomsudveksling et sted ude i verden.

I auktionshallen kan du se, hvem og hvor meget Lions Club Bannerslund har doneret de seneste 12 måneder.

Ved 13-tiden går Mads Toghøj & Søren Bøje på scenen. Mads er født og opvokset i Skagen og barnebarn af fisker Thomas. Repertoiret byder på hans egne sange samt en masse gode covernumre i country- eller americana-genren.

Mads Toghøj og Søren Bøje underholder indtil kl. 16:00, kun afbrudt af andre korte indslag.

- Mød op til hygge og støt samtidig vores humanitære hjælpearbejde i Lions-regi, lyder opfordringen fra Kurt Berg Larsen.

Fiskefestivalens program styres af konferencier Mogens Damm.

Fiskefestivalen lukker og slukker kl. 16:00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...