Gå til hoved-indhold
19. juni 2024 - kl. 00.06

Flot pokalfight af Bangsbo Freja mod Aalborg Chang

 • 1 af 5
  De hvidblusede Bangsbo Freja-spillere gav Aalborg Chang kamp til stregen.
 • 2 af 5
  Bangsbo Freja har stadig chancen for at rykke op i serie 2.
 • 3 af 5
  Bangsbo Freja kæmpede flot i pokalkampen mod Aalborg Chang.
 • 4 af 5
  Ét sekund senere havnede bolden i netmaskerne til 1-0.
 • 5 af 5
  Bangsbo Frejas målmand blev først passeret i de sidste sekunder inden pausen.
Af: Michael Frederiksen

Som det sidste hold i Frederikshavn Kommune blev Bangsbo Freja tirsdag aften sendt ud af Oddset Pokalen, som pokalturneringen i fodbold hedder i denne sæson.

Bangsbo Freja, der er tophold i serie 3, havde besøg af Aalborg Chang, som er tophold i Jyllandsserien 2. Gæsterne var derfor skyhøje favoritter, men det lykkedes de undertippede frederikshavnere at holde stand i 44 minutter og 58 sekunder. 

Frustrationen var til at få øje på blandt Aalborg Chang-spillerne, som igennem første halvleg havde ualmindeligt svært ved at kreere målchancer. Til stor ærgrelse hos hjemmeholdet lykkedes det gæsterne at score et "fusermål" i de absolut sidste sekunder.

Der var ikke tale om et decideret skud på mål, men bolden ramte en spiller tæt foran mål og strøg over målstregen. Det var en hård skæbne for Bangsbo Freja, der havde fortjent at gå til pause med stillingen 0-0.

I anden halvleg nettede Aalborg Chang tre gange mere, således at kampen endte 0-4.

Aalborg Chang slog for to uger siden FfI ud af Oddset Pokalen. FfI havde i den kamp syv U17-spillere med. Alligevel førte FfI med 2-0, da der manglede et kvarter, men Chang vandt 3-2.

I serie 3, pulje 24, led Østervrå IF et kostbart nederlag i aftes. ØVI tabte 3-5 i udekampen mod Bindslev/Tversted IF. Nederlaget betyder, at ØVI ikke kan rykke direkte op. Det gør Hjørring AIK Frem.

ØVI slutter - uanset resultatet af lørdagens hjemmekamp mod Hirtshals Boldklub - på andenpladsen og skal spille kvalifikationskamp mod en anden 2'er. Det kan blive Bangsbo Freja, hvis de vinder lørdagens udekamp mod Sulsted IF.

Der er tæt i toppen i pulje 25 inden sidste spillerunde:
1. Asaa/Hjallerup 25 point
2. Sulsted IF 25 point
3. Bangsbo Freja 24 point

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...