Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.07.2022 | Af: Michael Frederiksen

Frederikshavnere heppede på Vingegaard i Paris

En del frederikshavnere havde taget turen til Paris og oplevede på nærmeste hold, da Jonas Vingegaard søndag aften vandt Tour de France 2022.

 

- Det var en STOR oplevelse. Jeg er stolt over at være fra lille Danmark, siger Mikal Toft, som havde sin kone, Nina Ebbehøj Toft, og deres to sønner med til Frankrig.

Mikal Toft, som til daglig er personlig træner i Kattegat Silo, besluttede først midt på ugen at køre til Paris. Ud over afslutningen på Tour de France blev der blandt andet også tid til et besøg i Disneyland.

Site Manager Thomas Leander, MAN Energy Solutions i Frederikshavn, var på ferie i Evian Les Bains, som ligger seks timers kørsel fra Paris. De havde booket næste stop i Luxembourg fra lørdag.

- Men torsdag aften spurgte vi vores drenge, om vi skulle bytte Luxembourg ud med Paris og se Tour de France. De var klar med det samme, og så fik vi afbestilt vores Airbnb-lejlighed der, og fredag fandt vi en anden lejlighed i Paris. Nu skal vi lige have fundet noget gult tøj og forhåbentlig et Dannebrog, og så skal vi på Champs-Élysées, sagde Thomas Leander søndag formiddag.

Det blev sent søndag aften, inden vi igen hørte fra Thomas Leander.

- Vi løb tør for strøm, men det var mega fedt og en vild oplevelse. Der var så mange danskere og en fest, siger Thomas Leander.

Som det fremgår af billederne under artiklen (desktop), lykkedes det Thomas Leader at få et fint foto af den danske Tour de France-vinder på Champs-Élysées.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close