Gå til hoved-indhold
07. maj 2024 - kl. 19.05

Fuld opbakning til kommunaldirektør efter krisemøde

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Kommunaldirektør Thomas Eriksen, Frederikshavn Kommune, har fuld opbakning fra alle i Frederikshavn Byråd. Det står klart efter et hasteindkaldt krisemøde tirsdag aften.

Der var krisemøde for at finde ud af, om kommunaldirketør Thomas Eriksen havde lækket fortrolige oplysninger til journalister fra Nordjyske

Ifølge Nordjyske viste han journalisterne flere lukkede punkter fra et byrådsmøde 20. september. Punkterne indeholdt forretningshemmeligheder, skrev avisen.

Ifølge Thomas Eriksen fremviste han dog udelukkende dokumenter, som allerede er kendt af offentligheden.

Nu er krisemødet slut. Der blev givet en redegørelse fra kommunaldirektøren, hvor han forklarede sagens sammenhæng, hvorefter der i enighed konstateres, at der er tillid til ham, fremgår det af en pressemeddelelse, som er underskrevet af:

John Lamp Henriksen, C
Thomas Jørgensen, V
Peter Sørensen, UP
Christina Lykke Eriksen, SF
Erik Kyed Trolle, UP
Thomas Hjort, DF
Jens Nygaard, DD
Karsten Thomsen, A
Borgmester Birgit S. Hansen, A 

Gruppeformændene skriver, at de holdt møde på borgmesterkontoret på baggrund af en artikel i Nordjyske omhandlende kommunaldirektør Thomas Eriksen. 

Mødet drejede sig, hvorvidt der er tillid til kommunaldirektøren efter artiklen i avisen.

- Gruppeformændene og Økonomiudvalget havde i torsdags møde med virksomhederne på havnen. Der blev givet det klare signal, at der skal ro omkring havnen i pressen, og energien skal bruges på handling i forhold til havnens udfordringer. Vi har derfor ikke yderligere kommentarer, skriver de.

Tidligere i dag lød der andre toner fra to Venstre-byrådsmedlemmer.

- Som sagen står nu, så har jeg ikke tillid til, at han (Thomas Eriksen, red.) skal bestride den post, udtalte Lone Haugaard (V) inden krisemødet til Nordjyske.

Jens Borup (V) mente heller ikke, at Thomas Eriksen kunne være kommunaldirektør længere.

Få timer senere er der dog kommet andre boller på suppen, og Venstres gruppeformand, Thomas Jørgensen, er altså enig med resten af gruppeformændene. Der ER tillid til kommunaldirektøren.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...