Gå til hoved-indhold
16. maj 2024 - kl. 11.05

Helt ny musikfestival i Frederikshavn

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Play Festival er en gratis festival midt i Frederikshavn, som finder sted 31. maj og 7. juni. Den nye festival finder sted på plænen bag Det Musiske Hus og på scenen de to fredage kan man opleve bands fra Musikskolen, Frederikshavn Gymnasium, 10. klassecentret, fritids- og ungdomsklubben HotSpot, skolerne i Frederikshavn Kommune samt fra øvelokaleforeningen "Underground".

Alle er velkomne til to dejlige sommerdage med musik fra scenen på det grønne område mellem Rådhusparken og Musikskolen i Det Musiske Hus.

De to dages musikprogram begynder kl. 15.30 og de sidste toner klinger af omkring kl.18.00. Det er gratis at komme med til festivalen, og der kan købes forfriskninger i Det Musiske Hus.

- Vi ønsker med denne festival at sætte fokus på det store musikalske vækstlag, der findes i vores lille del af Danmark. Fra nord til syd i vores kommune er der virkelig mange børn, unge og voksne, der spiller musik i et væld af forskellige sammenhænge og bands, fortæller souschef Lasse Bomann, Musikskolen.

Ved at give dem muligheden for at træde op på scenen i midten af byen, håber Musikskolen, at endnu flere får lyst til at kaste sig ud i musikken, og at nogle af de mange optrædende får øjne og ører på hinanden og dermed kan opleve, at der findes rigtig mange muligheder for at knytte nye venskaber igennem musikken.

Fredagsfestivalen er et samarbejde mellem Musikskolen, Arena Nord, Maskinhallen, Frederikshavn Gymnasiu, Ungdomsskolen, HotSpot og Underground.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...