Gå til hoved-indhold
10. marts 2024 - kl. 00.03

"Ikke noget PIS": Komedie med skarpt fokus på manden

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Det Kongelige Teater besøgte lørdag aften Det Musiske Hus i Frederikshavn med forestillingen "Ikke noget PIS". Det var en aften med skarpt fokus på manden.

- Vi grinede sammen med mændene ved roret i denne udleverende komedie, der stillede skarpt på at være mand i dag, fortæller næstformand Erik Salling, Frederikshavn Teaterforening.

I en tid, hvor kvinden har og skal have ordet, giver instruktør Kamilla Wargo Brekling mikrofonen til manden - den voksne mand. Kan manden følge med tiden? Er han på sporet, eller er han lost? Hvordan synes han egentlig selv, det går?

Manden må forholde sig til livets forpligtelser. Hvordan går det med manden, hans krop, hans sind? Hvilken tilstand er han i? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen? Ja, mange af disse store spørgsmål blev løftet på scenen og klimakrisen, hvor vi alle er storforbrugere af tøj, fik stor opmærksomhed og med god grund.

- Mænd, mænd og atter mænd, skøn aften og skønne skuespillere på scenen, der blev kastet rundt i en evig tumlen om, hvem er vi og hvor er vi på vej hen, siger Erik Sallling.

Teaterforeningen takker Peter Oliver Hansen, Rasmus Botoft, Kasper Leisner, Zaki Youssef og Henrik Prip for at give os indblik i en verden, hvor kvinder ikke altid har adgang, men hvor mænd står sammen om at vise, vi kan selv og vil selv.

- Måske skal vi blive bedre til at slippe taget, smiler Erik Salling.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...