Gå til hoved-indhold
19. september 2023 - kl. 15.09

Jacob Risgaard forlader DR-programmet "Løvens Hule"

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Jacob Risgaard fra Frederikshavn stopper i det populære DR-program "Løvens Hule". Det oplyser han tirsdag eftermiddag på Facebook. Samme beslutning har Jesper Buch og Christian Arnstedt truffet.

- Jeg meddelte sidste år DR og produktionen, at jeg har valgt at rejse mig fra stolen i Løvens Hule og sige tak efter fire gode sæsoner. Det har været en ære, det har fandeme været sjovt, men man får ømme baller af at sidde ned for længe, skriver Jacob Risgaard og fortsætter:

- Jeg er ikke matematisk student... jeg er faktisk slet ikke student... og så bliver det efterhånden vanskeligt at administrere så mange procenter på samme tid. Det er i hvert fald vigtigere for mig at kunne lægge den nødvendige tid hos alle vores investeringer - både de lidt ældre og de nytilkomne.

- Løvens Hule har været en velsignet oplevelse for en bøv som mig. Det var store sko, der skulle fyldes ud, da jeg overtog efter Christian Stadil i sin tid, og jeg gik da også på skærmen med en vis æresfrygt, men som tiden går, lærer man at slappe af i det, og jeres positive respons gennem årene har gjort et kæmpe indtryk på mig. Det skal I vide.

Jacob Risgaard takker sit team, især hans forretningsmakker Mark Nielsen.

- Jeg gør jo ikke det her alene, hverken før eller efter, slet ikke, pointerer Jacob Risgaard.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...