Gå til hoved-indhold
16. februar 2024 - kl. 14.02

Klinik for Smerter udvider med ny selvstændig akupunktør

  • 1 af 1
    Lone Hintze er født og opvokset i Skagen og har arbejdet som hjemmesygeplejerske i mange år - de seneste 12 år som leder indenfor sundhedssektoren i Østjylland, men nu rykker hun teltpælene op og flytter hjem igen.
Af: Michael Frederiksen

1. marts udvider Klinik for Smerter i Danmarksgade i Frederikshavn sine behandlingsmuligheder med sygeplejerske og akupunktør Lone Hintze.

Hun laver unikke skræddersyede behandlingsforløb og gør brug af akupunktur samt posturologi, cupping og øreakupunktur.

- Og da vi nu nærmer os pollensæson, har Lone også fokus på allergibehandling med akupunktur, hvilket er særdeles effektivt. Behandlingen skal opstartes inden pollensæsonen, så det er bare med at få booket en tid allerede nu, lyder opfordringen fra Marianne Therland, indehaver af Klinik for Smerter.

Posturologi er justering af kroppens holdning og fodstilling. 

- En skæv ryg og fodstilling er ofte grund til, at mange går rundt med smerter i ryg, hofter og ben. Det kan løses med posturologi, hvor man her tager stilling til, om der skal laves indlæg til skoene, hvilket jeg også laver personligt til dig, siger Lone Hintze.

Hun er født og opvokset i Skagen og har arbejdet som hjemmesygeplejerske i mange år - de seneste 12 år som leder indenfor sundhedssektoren i Østjylland, men nu rykker hun altså teltpælene op og flytter hjem igen.

Klinik for Smerter bliver dermed et klinikfællesskab bestående af sygeplejerskerne Marianne Therland og Lone Hintze og kan nu tilbyde unikke smertebehandlingsmuligheder med laserbehandling, magnetterapi, akupunktur, posturologi, massage, guasha og cupping.

Klinikken vil også tilbyde forskellige kombinationsbehandlinger, hvor der med fordel kombineres laser- og magnet samt akupunktur. 

- Vi slår dørene op for nye og gamle kunder og samarbejdspartnere fredag 1. marts og vil i den anledning være vært for lidt godt til ganen fra kl. 14.00-17.00. Kom ned forbi og få en snak og hør, hvad vi kan hjælpe dig med. Der vil være gode tilbud i forbindelse med opstarten, lover Marianne Therland og Lone Hintze.

Der er også allerede nu mulighed for at booke tid online på www.klinikforsmerter.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...