Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny kaptajn ved roret på Hotel Frederikshavn

Hotelleder Gitte Vanggaard: - Hotel Frederikshavn er helt unikt for dets dybe rødder i byen. Man mærker atmosfæren og historiens vingesus, når man træder ind.
Der står en ny kaptajn ved roret på det historiske Hotel Frederikshavn. Gitte Vanggaard er for nylig ansat som ny hotelleder på det 121 år gamle hotel i Tordenskjoldsgade.

 

- Det er både med en vis ydmyghed over for hotellets enestående historie og en stor grad af gåpåmod, at jeg nu overtager ledelsen af dette særlige hotel, siger Gitte Vanggaard.

Hun er efterhånden en erfaren spiller i den nordjyske hotelbranche med tidligere stillinger på blandt andet Ruths Hotel i Gl. Skagen og Hotel Lisboa i Frederikshavn. CV’et tæller også en periode som selvstændig restauratør og en række uddannelser inden for hotelbranchen.

- Hvert hotel er en ny oplevelse, og selvom jeg har en god portion erfaring med i rygsækken, er det aldrig business-as-usual. Hotel Frederikshavn er helt unikt for dets dybe rødder i byen. Man mærker atmosfæren og historiens vingesus, når man træder ind. Derudover er hotellet ejet af en non-profit fond, hvis formål er at drive velgørenhed. Dét lægger lige en ekstra dimension på hverdagen, og hvorfor vi er her, siger Gitte Vanggaard.

Trods et stærkt bagland er Hotel Frederikshavn – ligesom de fleste andre aktører i branchen – ikke gået ram forbi gennem coronakrisen, og i foråret måtte man køre med begrænsede åbningstider i receptionen. I dag er der atter liv på hotellet med private gæster, som er på kursus, og erhvervsgæster, hvor mange har en firmaaftale med hotellet. Men der er plads til flere.

- Jeg kommer som ny leder til et hyggeligt og nyrenoveret hotel, fyldt med atmosfære, og hvor ikke to værelser er ens. Jeg glæder mig og er klar til at trække i arbejdstøjet, så vi kommer styrket ud på den anden side af denne mærkværdige periode. Ikke bare hotellet her, men hele Frederikshavn som destination, for vi har så meget at byde på, og dét budskab skal vi meget længere ud med, mener Gitte Vanggaard.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close