Gå til hoved-indhold
22. januar 2023 - kl. 14.01

OK på Hjørringvej laver madpakker hver morgen

  • 1 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 3
    FOTO: Privat
  • 3 af 3
Af: Marcus Linkhorst

Som noget nyt vil OK-tanken på Hjørringvej i Frederikshavn nu til at sælge børnevenlige madpakker i hverdagen. Efter et hårdt 2022 vil de differentiere sig fra konkurrenterne.

Som så mange andre er OK-tanken på Hjørringvej hårdt ramt af inflationen.

- Når folk har tanket for 200 kroner mere, end de gjorde før inflationen, og elregningen er stor, så køber man ikke snacks også, og jeg tror, det er det, der er vores ulempe, lyder det fra butikschef Kirsten Lund.

Det er en af grundene til, at de nu lancerer deres eget tiltag med børnevenlige madpakker, der består af boller med pålæg og frugt/grønt. Og netop Kirsten Lunds egne erfaringer med madpakker gør, at det er det, der er deres nye tiltag.

- Man kan få en sandwich alle steder, men i forhold til børn er der ikke noget. Jeg kan godt huske, hvordan det var at smøre madpakker, og så manglede det ene og andet om aftenen eller om morgenen, hvor det så bliver en frustration. Så bare en gang i mellem kan forældrene have madpakkerne løftet af skuldrene. Madpakker er – og har alle dage været – en pestilens, mener Kirsten Lund.

Men madpakkerne er ikke det eneste tiltag, der bliver gjort på tanken i Frederikshavn. Også ja tak-tilbud er nu en del af de nye tiltag, der skal lokke kunder i butikken, mens sandwich en del af fremtidsplanen.

- Her fra start bliver det en specifik kage, vi sælger hver fredag på ja tak-tilbud. Luksus-sandwich er en del af fremtidsplanen. De bliver ikke voldsomt dyrere, men de er gode, forsikrer Kirsten Lund og fortsætter:

- Det er på maden, vi skal løfte os, for vi kan ikke tvinge folk til at købe mere slik eller flere drikkevarer.

Den nye satsning er som bekendt et modsvar til den inflationspåvirkning, de lige nu mærker, og målsætningen for 2023 er derfor afgørende.

- Hvis ikke vi kan nå det mål, vi har sat for i år, bliver det svært grundet inflationen.

Selvom inflationen påvirker Kirsten Lund og OK-tankens økonomi, understreger hun også, at hun ikke er den, der er hårdest ramt.

- Vi kan hyle nok så meget, men det vigtigste er trods alt, at krigen får en ende. Så må alt det andet gå, som det gør. Nogle mennesker har det langt værre end os, og det er man nødt til at have i baghovedet også.

Madpakkerne bliver lavet hver morgen, og de kommer til at koste 30 kroner stykket.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...