Gå til hoved-indhold
21. maj 2024 - kl. 00.05

Palads Teatret viser Midt om Natten: Vind 3 x 2 billetter

  • 1 af 5
  • 2 af 5
  • 3 af 5
  • 4 af 5
  • 5 af 5
Af: Michael Frederiksen

Palads Teatret laver en særlig visning af Midt om Natten lørdag 1. juni. Vi sætter 3 x 2 billetter på højkant i samarbejde med Palads Teatret. Kunstneren Steen Karlsen fra Frederikshavn har malet en fortolkning af filmen, og dette værk vil være udstillet i biografens foyer, så publikum kan nyde det, inden forestillingen begynder.

I år er det 40 år siden, at Midt om Natten fik premiere i de danske biografer, og filmen er i dag fortsat en af de allerstørste danske filmsuccesser nogensinde med sine 922.000 solgte billetter.

Kim Larsen skrev filmens manuskript, og sammen med Erik Clausen er han den ene af filmens to bærende hovedroller. Dette er i øvrigt den sidste film, som blev instrueret af den legendariske Erik Balling.

- Jeg elsker Midt om Natten, og selvom jeg allerede har set den mange gange derhjemme, så glæder jeg mig til at opleve den på det store lærred for første gang for mit eget vedkommende. Det der med at vise klassiske danske film er i øvrigt noget, som frederikshavnerne har taget virkelig godt imod, og vi ser flot tilslutning, når vi viser film som Martha, Sommer i Tyrol eller Dyrlægens Plejebørn. Jeg er super glad for at kunne lave dette arrangement sammen med Steen Karlsen, og jeg håber, at der er mange filmfans derude, som har lyst til at opleve dette særlige stykke danmarkshistorie sammen med os, siger biografdirektør Kris Søgaard Pedersen, Palads Teatret. 

Læs mere her.

For at deltage i konkurrencen om de 3 x 2 billetter skal du skrive i kommentarfeltet på Facebook, hvorfor du er vild med netop denne film.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...