Gå til hoved-indhold
15. maj 2024 - kl. 20.05

Pigeraketten lander hos FfI Fodbold på tirsdag

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

FfI Fodbold vil gerne have dig og dine veninder med ud på fodboldbanerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem fem og ni år til en sjov dag med Pigeraketten.

Det bliver to en halv time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligt­ende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

Tirsdag 21. maj 2024 lander Pigeraketten på FfI´s baner på Fodboldvej. Frivillige fra klubben og DBU´s instruktør står klar kl. 16.30 til at tage imod alle piger mellem fem og ni år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: At samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos FfI Fodbold 21. maj 2024 klokken 16.30 - 19.00. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...