Gå til hoved-indhold
08 december. 2023

Skal din virksomhed eller kortklub prøve at spille en ishockeykamp?

  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen / Video: Martin Mølholt

Frederikshavn Ishockey Klub (FIK) tilbyder en unik mulighed for at prøve at spille ishockey gennem deres Pay-and-Play arrangementer. Her er der ikke kun en chance for at opleve ishockey på nært hold, men også en mulighed for at støtte ungdomsarbejdet i klubben.

FIK har igennem flere sæsoner tilbudt disse arrangementer, og klubben har haft glæde af at kunne fornøje en række lokale virksomheder, sportsklubber og private med en ægte ishockeykamp i Nordjyske Bank Arena.

Flere af deltagerne er kommet igen sæson efter sæson, men hos FIK ønsker man nu at øge opmærksomheden og give endnu flere mulighed for at prøve kræfter med ishockeysporten.

- Med et Pay-and-Play arrangement får I en sjov og social oplevelse, hvor kollegaer, venner og bekendte kan samles og afprøve nye talenter. Det kan være i forbindelse med en polterabend, et firmaarrangement, fødselsdag, bødekasse-fest eller en hvilken som helst anden lejlighed, siger Andreas O. Hansen, en af drivkræfterne i FIK bag Pay-and-Play.

- Uanset, om I er erfarne på skøjter eller aldrig har holdt en hockeystav i hånden før, er dette en fantastisk mulighed for at prøve noget nyt og udfordrende - og der er garanti for mange grineflip, når alle kommer på glatis, lover Andreas O. Hansen.

FIK stiller komplet spillerudstyr, inklusiv stave og skøjter, til rådighed, så deltagerne skal bare møde op med sved-/skiundertøj. Der vil være hjælp til få udstyret på og komme i gang, og under spillet vil der være en dommer og bokspersonale til at sikre, at kampen forløber som en ægte ishockeykamp.

- Overskuddet fra arrangementerne går til ungdomsarbejdet i Frederikshavn Ishockey Klub. Så ved at booke Pay-and-Play arrangement får I ikke kun en sjov oplevelse sammen, I støtter også den lokale ungdom og deres sportslige udvikling, fortæller Andreas O. Hansen.

Pay-and-Play tiderne ligger oftest fredag aften eller lørdag fra om eftermiddagen med mulighed for forespørgsler på andre tidspunkter. Interesserede kan kontakte klubben på motion@fik.dk eller læse mere på www.firmaishockey.dk/pay-and-play.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...