Gå til hoved-indhold
03. juli 2024 - kl. 10.07

Spar Nord udnævner nye direktører i Frederikshavn

  • 1 af 2
    Jesper Cebula Rasmussen tiltræder i dag stillingen som afdelingsdirektør for Bankområde Nord, der har vokseværk og nu består af lokalbankerne i Frederikshavn, Sæby, Skagen, Hjørring og Hirtshals.
  • 2 af 2
    Anders Krøgh er udnævnt til afdelingsdirektør i Spar Nord Frederikshavn.
Af: Michael Frederiksen

Efter en periode som konstitueret direktør for Frederikshavn, Skagen og Sæby tiltræder Jesper Cebula Rasmussen pr. 3. juli officielt stillingen som direktør for Spar Nords samlede bankområde Nord. Samtidig udnævnes Anders Krøgh til afdelingsdirektør for Spar Nord Frederikshavn.

Jesper Cebula Rasmussen har fungeret som konstitueret direktør for lokalbankerne, efter Morten Kock i maj tiltrådte en stilling i bankens hovedsæde.

Det er for mange et kendt ansigt, som nu overtager ledelsesansvaret for lokalbankerne, idet Jesper Cebula Rasmussen, der bor i Hjørring, i en årrække har været afdelingsdirektør for erhverv i Spar Nords bankområde Aalborg og senest i Hjørring, hvor han siden 2022 har været direktør for bankområdet.

Fremover kommer han til at være direktør for et samlet bankområde Nord, der tæller lokalbankerne i Skagen, Sæby, Frederikshavn, Hjørring og Hirtshals. Dermed har Spar Nord fusioneret Bankområde Nord (Frederikshavn, Skagen og Sæby) og Bankområde Hjørring (Hjørring og Hirtshals). Den opgave glæder Jesper Cebula Rasmussen til at påtage sig:

- Det er med stor glæde og en vis portion ydmyghed, at jeg fra i dag tiltræder stillingen som ny direktør for et samlet bankområde Nord. Jeg ser samtidig frem til at styrke bankens position i Nord sammen med mine dygtige kolleger i hele bankområdet, siger Jesper Cebula Rasmussen.

Ny afdelingsdirektør i Frederikshavn
Samtidig udnævnes Anders Krøgh til ny afdelingsdirektør for Spar Nord Frederikshavn, og han kommer derfor til at stå for den daglige ledelse og sætte retningen for lokalbanken sammen med afdelingens privatkundechef, Dorte Ledet.

- Jeg glæder mig naturligvis til den nye udfordring og ikke mindst til at fortsætte arbejdet med at udvikle banken sammen med mine kolleger. Vores vigtigste opgave er fortsat at understøtte udviklingen af vores lokalområde i Frederikshavn Kommune, herunder at medvirke til at skabe vækst på privat- og erhvervsområdet. Det har vi gjort i 200 år, og det kommer vi fortsat til at gøre, lover Anders Krøgh, som bor i Strandby.

Han har indtil nu haft ansvaret for erhvervsområdet i Frederikshavn, Skagen og Sæby. Han kommer med en stor erfaring fra banken og dermed også et indgående kendskab til lokalområdet. Derfor er det et kendt ansigt blandt medarbejdere og kunder, som fremover skal stå i spidsen for lokalbanken.

Jesper Cebula Rasmussen og Anders Krøgh tiltræder deres nye stillinger pr. 3. juli 2024. Det nye bankområde Nord, som omfatter Skagen, Sæby, Frederikshavn, Hirtshals og Hjørring, bliver med sine godt 100 lokale medarbejdere det næststørste bankområde i Spar Nord.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...