Gå til hoved-indhold
06. april 2024 - kl. 21.04

Springteam Sæby vinder 1. runde i ligakonkurrencen

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Lørdag deltog Springteam Sæbys Senior mix-hold i 1. runde af ligakonkurrencen i Herning, hvor de ryddede pointtavlen og sikrede sig en flot førsteplads.

Ligarækken er for de bedste teamgymhold i Danmark. Senior mix er et hold, der består af unge mænd og kvinder fra 17 til 25 år. Flere af gymnasterne har trænet sammen i Springteam Sæby, siden de var børn, mens andre er kommet til over årene.

- Vi har et superstærkt seniorhold i år, og vi har i dag vist, at vi er i top i eliten inden for TeamGym. Vi nyder at træne sammen i springcentret i Sæby og ikke mindst at være til konkurrence, fortæller gymnasterne, som ud over at være en del af Senior mix også er trænere i foreningen, hvor de er til stor inspiration for de yngre gymnaster.

På holdet er der en tidligere juniorlandsholdsgymnast i TeamGym.

Senior mix skal til 2. runde i ligarækken i Helsinge Hallerne sidst i maj, hvor det afgøres, hvem der skal gå hjem med guldet og dermed kan kalde sig Danmarks bedste senior mix hold.

TeamGym er en holdsport, hvor gymnasterne laver en rytmisk serie til fri musik, springer på bane og sammensætter en række spring til én serie, og springer i trampet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...