Gå til hoved-indhold
23. juni 2024 - kl. 19.06

Stærk slutspurt af IF Skjold Sæby: Kan nu redde livet i Jyllandsserien

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Med en perfekt timet slutspurt slap IF Skjold Sæby i sidste spillerunde væk fra de to nedrykningspladser i Jyllandsserien 2, pulje 3.

IF Skjold Sæby har ligget til nedrykning i det meste af sæsonen. Holdet vandt kun tre kampe. Det var i sæsonpremieren og de to sidste runder. I dag var kravet en sejr ud over Hornbæk SF, mens LKG/Gistrup ikke måtte vinde i Aaborg Chang. Skjold vandt 3-1, mens LKB/Gistrup spillede 1-1.

Mads Farum Kristiansen, Jakob "Mølby" Kristensen og Mikkel Dorff scorede IF Skjold Sæbys tre mål på Volkswagen Park Randers.

Nu skal Skjold i næste weekend møde vinderen af opgøret mellem serie 1-holdene St. Restrup IF og Hjørring IF i en afgørende kamp om den sidste plads i Jyllandsserien 2.

Lykkes redningsaktionen, byder efterårssæsonen på lokalopgør mellem IF Skjold Sæby og FfI, som rykkede op med en 3-2-sejr i Hirtshals.

I serie 2 tabte allerede oprykkede SEIF 2-3 ude til Biersted. SEIF manglede en håndfuld stamspillere, og det kunne mærkes mod Biersted, som slutter næstsidst. Det betyder normalt nedrykning, men som bedste af alle 2'ere i serie 2 i Jylland får Biersted chancen i en kvalifikationskamp.

Allerede nedrykkede IF Skjold Sæby vandt 2-1 ude over Hjørring IF, som dermed misbrugte chancen for at klare frisag uden kvalifikationskamp. Det var blot Skjolds anden sejr i foråret.

Østervrå IF vandt uden kamp over Hirtshals i serie 3, pulje 24. ØVI slutter på andenpladsen og skal nu ud i kvalifikation om en plads i serie 2. Første opgave er onsdag aften ude mod Sulsted IF. Vinderen møder lørdag Hjørring IF (nr. seks i serie 2) på udebane i den afgørende kamp.

Bangsbo Freja havde i serie 3, pulje 25, chancen for en kvalfikationskamp mod Østervrå IF, men Bangsbo Freja tabte lørdag 0-3 i den direkte duel ude mod Sulsted IF, der scorede to mål på straffespark i slutminutterne.

Dybvad/Hørby vandt uden kamp over Vodskov, men rykker direkte ned.

I serie 4, pulje 48, blev Sindal IF overraskende nedsablet af Hjørring, som vandt 11-3 i Sindal. Dermed var det nok for IF Skjold Sæbys tredjehold at spille 1-1 ude mod Skagen. Skjold skal nu spille kvalifikation om oprykning til serie 3. Vinderen af onsdagens opgør mellem Hjørring IF og IF Skjold Sæby  møder lørdag Hirtshals ude.

SEIF vandt 4-0 ude over Bangsbo Frejas bundhold og rykkede over nedrykningsstregen. Her byttede SEIF plads med FfI's tredjehold, men FfI er ét af de fire bedste hold på syvendepladsen i serie 4, som undgår nedrykning.

Skagen IK slutter på femtepladsen.

FfI's andethold sikrede sig oprykning fra serie 4, pulje 50, i sidste uge. Der var heller ingen slinger i valsen i dag, hvor FfI vandt 5-0 over Dronninglund IF. 

IF Skjold Sæbys fjerdehold rykker ud. Skjold tabte fredag aften 1-2 i den altafgørende nedrykningkamp mod Asaa/Hjallerup, som scorede sejrsmålet i det 90. minut. Skjold gør Flauenskjold IF selskab ned i serie 5.

Voerså IF slutter på fjerdepladsen efter 1-1 ude mod Hals FS. Det var et dyrt pointtab for Hals, der blev overhalet af Klokkerholm IF, som nu skal spille om oprykning til serie 3.

Kvissel-Ravnshøj IF og Østervrå IF's andethold rykker op serie 4.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...