Gå til hoved-indhold
22. juni 2024 - kl. 00.06

Sygdom: Irene Hjortshøj udtræder af Frederikshavn Byråd

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Efter at have haft sygeorlov siden 18. maj 2022 forlader Irene Hjortshøj (A) nu Frederikshavn Byråd. Det sker formelt på byrådsmødet onsdag 26. juni.

Irene Hjortshøj er bevilget sygeorlov flere gange de seneste par år, men nu siger hun altså definitivt farvel til byrådsarbejdet, hvor hun har 27 års erfaring. Hun blev valgt ind første gang i 1997 i Skagen Kommune.

Irene Hjortshøj udtræder af byrådet på grund af sygdom.

- Irene har lavet et stort arbejde igennem årene som byrådsmedlem, og jeg ved, at hun er ked af at måtte stoppe. Irene har især været optaget af socialområdet og i særdeleshed socialt udsatte, men også det tekniske område interesserer Irene, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Maria Gade Dorf (A) er 1. stedfortræder på Socialdemokratiets kandidatliste. Maria Gade Dorf har været indkaldt som stedfortræder fra 29. november 2023.

Irene Hjortshøj er den anden socialdemokrat i denne periode, som forlader Frederikshavn Byråd på grund af sygdom. Den første var Kurt Kirkedal Jensen, tidligere borgmester i Skagen Kommune. 

Derudover har Erik Kyed Trolle forladt partiet for at blive løsgænger, mens Almina Nikontovic p.t. er sygemeldt.

Karl Falden overtog Kurt Kirkedal Jensens plads, mens altså Maria Gade Dorf afløser Irene Hjortshøj.

Bent Hieronymus Pedersen vikarierer for sygemeldte Almina Nikontovic.

Bliver der brug for flere "reserver" i Socialdemkratiet, er de næste på listen Helle Mortensen og Michael Koch Sørensen, som ved kommunalvalget i 2021 fik henholdsvis 67 og 66 personlige stemmer.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...