Gå til hoved-indhold
12. februar 2024 - kl. 00.02

Tropisk feststemning til årets damefrokost i Jerup

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Surf ind i forårssæsonen med Jerup Borgerforening, som lørdag 9. marts kl. 17.30 inviterer til "Luau for damer", en festlig damefrokost med et hawaii-tema i Jerup Forsamlingshus.

Øprinsesser og tropiske divaer inviteres til at tage med på en tropisk rejse fyldt med oceaner af latter og glæde, mens forsamlingshuset forvandles til et ægte ferieparadis.

- Baren vil være fyldt med lækre drinks, der får gæsterne til at føle, at de lige er landet på Waikiki Beach. En buffet, tilberedt af kokkene fra Hotel Frederikshavn, vil blive serveret, og for at sikre den perfekte stemning vil vores venner fra mobildiskotek SOS sørge for at få gang i dansegulvet med de største hits gennem tiden, fortæller siger formand Annika Frederiksen, Jerup Borgerforening.

Hun har denne opfodring til alle festglade piger og damer.

- På med din mest farverige blomsterkrans, slip dine tæer fri i flip-flops og klæd dig på som den tropiske diva, du er. Jo mere blomsterprint, desto bedre - for du kan aldrig have for mange blomster på en øde ø. Vi ser frem til endnu et år at kunne byde kommunens damer til fest. Damefrokosten er et af vores mest vellykkede projekter herude i Jerup, så vi er sikre på, det bliver en aften fyldt med solskin, latter og Aloha-magi, siger Annika Frederiksen.

Billetter sælges i et begrænset antal til 199 kroner.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...