Gå til hoved-indhold
28. februar 2024 - kl. 13.02

Vennerne vender tilbage i Bangsbo Frejas Venner

  • 1 af 1
    Fra venstre ses Hannibal Nielsen, Søren Matthiesen og Tommy Pedersen.
Af: Michael Frederiksen

Tirsdag aften var der generalforsamling i Bangsbo Frejas Venner, og den mundede ud i en tilbagevenden af flere stærke kræfter. Den nye bestyrelse "vender tilbage til rødderne".

Formand bliver den tidligere erfarne formand, nemlig Søren Matthiasen. Lige så erfaren er kassereren, som fra nu af atter er Tommy Pedersen. Sekretæropgaven tager Hannibal Nielsen sig af igen.

Bangsbo Frejas formand, Almina Nikontovic, kan næsten ikke få armene ned af bare glæde over den nye bestyrelse.

- Vi er enormt glade og dybt taknemlige over, at Bangsbo Frejas Venner vender tilbage med så stærke kræfter - de har været savnet. Det er samtidig til stor glæde, at moderklubben nu har hele to aktive støtteforeninger, nemlig Bangsbo Frejas Bingoklub og nu også Bangsbo Frejas Venner, siger Almina Nikontovic.

Den nyvalgte Søren Matthiasen supplerer:

- Vi kan meget, når vi står tæt sammen skulder mod skulder.

Der venter nu den nye bestyrelse i Bangsbo Frejas Venner hårdt arbejde med at finde sponsorer og informere medlemmer om, at "de er tilbage". Men bestyrelsen oser af optimisme og positivitet. De har en plan, og ingen kan være i tvivl om, at disse navne snart har arbejdshandskerne på.

Bangsbo Frejas Venner får fremover eneret på deres cykelsponsorløb, som tidligere har indbragt en god portion penge til gavn for alle klubbens medlemmer.

Interesserede, som vil støtte foreningens gode arbejde, kan indmelde sig/genindmelde sig på dette link.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...