Gå til hoved-indhold
24. maj 2024 - kl. 13.05

Venstre-formand trækker sig: Mistillid og intern uenighed fylder for meget

  • 1 af 1
    Louise Jæger: - Jeg ønsker ikke med min person at stå i vejen for det, nogen tydeligvis har som mål for og med Venstre i Frederikshavn Kommune.
Af: Michael Frederiksen

Louise Jæger, der på Kommuneforeningen for Venstre i Frederikshavn Kommunes generalforsamling i april blev genvalgt som formand, trækker sig med omgående virkning.

- Jeg kan ikke længere se mig selv som formand for et Venstre/en forening, hvor mistillid og intern uenighed fylder i alt, der arbejdes med i og omkring organisationen, siger Louise Jæger som begrundelse for sin beslutning.

Hvad mener du med mistillid og intern uenighed?

- Det har jeg ikke lyst til at udbyde, siger Louise Jæger til Kanal Frederikshavn.

Hun har været formand for Venstre i Frederikshavn de seneste fem år. Hun sidder aktuelt på den ene af de to nordjyske pladser i Venstres forretningsudvalg, ligesom hun som Kommuneforeningsformand har sæde i Venstres Hovedbestyrelse.

- Jeg melder mig ikke ud af Venstre og er ikke forsmået, smækker med døren eller andet, men jeg ønsker ikke med min person at stå i vejen for det, nogen tydeligvis har som mål for og med Venstre i Frederikshavn Kommune. Nu vil jeg se frem mod mandagens opstillingsmøde, hvor jeg vil komme og afgive min stemme som medlem, når vi skal finde vores borgmesterkandidat, siger Louise Jæger.

På opstillingsmødet er der to kandidater til at blive Venstres borgmesterkandidat ved kommunalvalget i november 2025. Lone Haugaard og Jon Andersen kæmper om pladsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...