Gå til hoved-indhold
21 september. 2023

Vurderingsweekend hos danbolig: Hvad er dit hus værd?

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Hvad er dit hus værd? Det har du nu muligheden for at finde ud af, når danbolig i Frederikshavn og Sæby i weekenden 7. og 8. oktober har Vurderingsweekend.

- Selv om man måske ikke går med tanker om at sælge sin bolig netop nu, bør man alligevel interessere sig for sin boligs værdi – eller i det mindste være nysgerrig på den, fortæller Anja Hansen fra danbolig i Frederikshavn og Sæby.

Det koster ikke andet end lidt tid at deltage i danboligs Vurderingsweekend.

- Vi forventer ikke, at man sætter sin bolig til salg efter vores besøg. Vurderingsweekenden er også for de nysgerrige, hvor vi stiller vores viden og tid til rådighed. Man kan blandt andet få svar på boligens værdi, boligsituationen i nabolaget, liggetider og antallet af mulige købere her og nu. Processen med at skifte bolig kan være lang, og derfor er det et godt udgangspunkt at kende boligens værdi og boligens potentiale på længere sig. Desuden er man også velkommen at stille spørgsmål til os omkring sin bolig, siger Anja Hansen og tilføjer:

- Hvis man ikke kan den pågældende weekend, er vi selvfølgelig fleksible med at finde et andet tidspunkt, hvor vi kan kigge forbi.

Man kan tilmelde sig Vurderingsweekend på https://danbolig.dk/vurderingsweekend/.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...