Gå til hoved-indhold
22. januar 2023 - kl. 12.01

Webinar: Gode råd til at hjælpe din teenager

  • 1 af 2
    FOTO: Presse
  • 2 af 2
    Børne- og familieekspert Sofie Münster ser nærmere på klassiske udfordringer som gruppepres, lavt selvværd, ensomhed, tankemylder og bekymringer, stress og præstationspres.
Af: Kanal Frederikshavn

Op mod hver anden teenager oplever mistrivsel og kæmper med udfordringer som lavt selvværd, ensomhed, bekymring, præstationspres og stress. Forældre kan på et webinar mandag 23. januar få gode råd om, hvad de skal holde øje med, og hvordan de konkret kan hjælpe deres teenager, før problemerne vokser sig store.

Næsten halvdelen af danske unge oplever i større eller mindre grad mistrivsel. Som forælder kan man nemt blive bekymret, når ens barn ikke har det godt. Forældre til unge i Frederikshavn Kommune kan derfor deltage i et webinar mandag 23. januar og blive klogere på, hvordan man kan forebygge mistrivsel hos sin teenager.

- Vi ønsker at ruste forældre til at hjælpe deres teenagere med at tackle de udfordringer, de oplever. Næsten 200 forældre tilmeldte sig det første webinar med Sofie Münster, som vi inviterede til i november, og nu følger vi op med et nyt webinar som led i vores indsats for at fremme unges mentale sundhed og forebygge mistrivsel, fortæller Christina Lykke Eriksen (SF), formand for Børne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune.

Børne- og familieekspert Sofie Münster ser nærmere på klassiske udfordringer som gruppepres, lavt selvværd, ensomhed, tankemylder og bekymringer, stress og præstationspres. Forældre får på webinaret hjælp til, hvad de kan holde øje med hos deres teenager, så man kan spotte problemerne, inden de bliver store og får massevis af konkrete redskaber til, hvordan man kan møde udfordringerne i praksis.

- Noget af det, som de unge oplever, er svært, er helt menneskeligt at opleve på et eller andet tidspunkt i løbet af puberteten. Alle føler sig forkerte, ensomme, pressede, ængstelige, bekymrede eller triste nogle gange. Det er hverken farligt eller skadeligt. Men det skal ikke være deres hverdag, lyder det fra børne- og familieekspert Sofie Münster.

Som forælder har du mulighed for - helt anonymt - at stille spørgsmål til Sofie Münster både på forhånd og live under webinaret. Send en mail til sofie@nordicparenting.dk med dit spørgsmål.

Tilmelding til webinar mandag 23. januar 2023.

Link til webinar

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...