Gå til hoved-indhold
18 september. 2022

White Hawks må undvære sin kaptajn mod Esbjerg

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Jesper Jensen blev tacklet hårdt i Rødovre og spiller ikke mod Esbjerg.
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn White Hawks må undvære sin kaptajn, Jesper Jensen, i mandagens hjemmekamp mod Esbjerg. Det oplyser cheftræner Pelle Hånberg til Kanal Frederikshavn.

Jesper Jensen udgik i mandagens udekamp mod Rødovre efter en hård tackling i første periode.

- Jesper har ikke trænet med siden, og vi afventer nu, hvad lægerne siger, og hvordan Jesper har det. Han spiller ikke i morgen, udtaler Pelle Hånberg.

Heller ikke Jonas Jakobsen er klar til at debutere for høgene efter sit skifte fra Aalborg Pirates. Han blev ramt uheldigt af et skud inden sæsonstart, og det varer formentlig en-to uger, inden kan kan spille.

Ellers er alle spillere til disposition mod Esbjerg Energy, som har haft et vanskeligt åbningsprogram og kun er noteret for ét point i fire kampe.

White Hawks har vundet 2-1 over Herlev og Rødovre samt tabt 0-4 til SønderjyskE.

- Jeg forventer, at vi er klar til at fighte om hver eneste puck fra start til slut. Vi skal vinde flere nærkampe. Jeg ønsker større stabilitet i vores spil. Vi må ikke dykke for dybt i de minutter, hvor vi har det lidt svært. Selv i disse situationer skal vi kunne beherske spillet og spille lidt mere enkelt, så vi ikke forærer noget til modstanderne, mener Pelle Hånberg.

Er du tilfreds med, hvad spillerne har præsteret i de tre første kampe?

- Jeg vil se mere af alle spillere. Der er mere i holdet. Der er dog også spillere, som har vist sig positivt frem allerede fra 1. august. En spiller som Santeri Suistio viser stor pondus i sit spil - både med og uden puck. Jeg synes også, at Thomas Søndergaard viser et stort hjerte i sit spil, og han er brugbar i flere spillesystemer. Både Thomas og Jesper Jensen har en god faceoff-statitisk, og det er meget vigtigt, siger Pelle Hånberg.

Han erkender, at White Hawks skal være meget tilfreds med at være noteret for fem point, hvis man kigger på de spillemæssige præstationer.

- Jeg kan acceptere et nederlag til SønderjyskE, men jeg er ikke tilfreds med vores indsats i kampen. Senest mod Rødovre fik vi en hård start med en scoring imod os i det første minut. Det satte sig i hovedet på spilerne, men vi kom tilbage og burde have afgjort kampen i anden periode, hvor vi skabte mange chancer. Vi ønsker et bedre og mere effektivt powerplay, siger WH-træneren.

Pelle Hånberg og spillerne har evalueret på kampene.

- Vi har en ærlig dialog på holdet, og vi er ikke tilfredse med alt, vi har gjort set over 60 minutter. Jeg tror, at det bliver bedre og bedre, for det viser drengene under træningen, siger Pelle Hånberg.

Der er kampstart mandag kl. 19.00 i Nordjyske Bank Arena.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...