Gå til hoved-indhold
05. juli 2024 - kl. 10.07

158.095 kroner fra TrygFonden til projekter i Frederikshavn Kommune

 • 1 af 1
  Tina Kruckow og Anders Ehlers: - Efter første runde kan vi se, at der stadig er ret mange midler i pengekassen.
Af: Michael Frederiksen

Red Barnet Frederikshavn/Sæby modtager et tilskud på 83.975 kroner til "Red Barnet familieoplevelsesklub Frederikshavn" fra TrygFonden. TryghedsGruppens regionale råd i Nordjylland har netop uddelt 1,7 millioner kroner og efterlyser nu flere gode ansøgninger om midler til aktiviteter og projekter, der kan gøre en positiv forskel for en specifik gruppe mennesker eller gavne et helt lokalområde i regionen.

Botilbuddet Mariested i Sæby får 13.620 koner til "Musik og Markedsdag". Bibliotek & Borgerservice i Frederikshavn Kommune kan se frem til 26.880 kroner til "Aktiviteter for ældre". Der er 10.000 kroner på vej til Strandby Aktivitetscenter: "Daghøjskole uge 35".

Næste frist for at søge midler hos TrygFonden er 1. september 2024, og det regionale råd vil rigtig gerne have flere ansøgninger til nye initiativer og indsatser i Nordjylland.

Byrådsmedlem Tina Kruckow fra Frederikshavn og Anders Ehlers, som arbejder på MAN Energy Solutions i Frederikshavn, blev tidligere i år valgt ind i TryghedsGruppens repræsentantskab. Det vil gerne sprede budskabet om, at man lige nu kan søge midler til at skabe en tryggere hverdag.

TrygFonden har årligt to donationsrunder i de forskellige regioner.

- Efter første runde kan vi se, at der stadig er ret mange midler i pengekassen. Dem vil vi meget gerne have kanaliseret ud i gode projekter, som øger tryghed og trivsel for så mange som muligt, og derfor vil vi gerne opfordre ildsjæle med idéer til gode projekter til at søge midler for at realisere disse idéer, siger Tina Kruckow og Anders Ehlers.

Trygfonden støtter organisationer, institutioner, foreninger, NGO’er, frivillige og forskere, der kan bidrage til at skabe tryghed i Danmark og løse udfordringer indenfor et af TrygFondens mål.

- Vi donerer midler til alt fra cykelhjelme til børn og redningsveste til større projekter, som støtte til sommerlejre for udsatte børn og forskning der kan øge tryghed, oplyser Tina Kruckow og Anders Ehlers.

Næste frist for ansøgning om midler hos TrygFondens regionale råd i Region Nordjylland er 1. september 2024. Læs mere om, hvad du kan få støtte til, her: Det støtter vi. På Tryghed.dk kan du også få råd om, hvordan du skriver en god ansøgning: Skriv en god ansøgning.

Tidligere projekter og aktiviteter, som har fået støtte, kan ses her: Projekter og donationer. Fælles for dem alle er, at de har til formål at øge trygheden i Danmark.

Hvem er TryghedsGruppens regionale råd i Region Nordjylland?
TryghedsGruppens regionale råd i Region Nordjylland består af otte demokratisk valgte kandidater. Sammen med repræsentanterne fra de øvrige fire regioner udgør de TryghedsGruppens øverste myndighed og har bl.a. indflydelse på de midler, TrygFonden hvert år uddeler til landsdækkende og regionale projekter.

Med i rådet for Region Nordjylland er:

 • Jens Bigum, Vesthimmerland, formand
 • Lone Poulsen, Thisted, næstformand
 • Anders Ehlers, Vodskov
 • Anne Honoré Østergaard, Aalborg
 • Jens Otto Størup, Aalborg
 • Lærke Holm Sø, Aalborg
 • Ole Stavad, Jammerbugt
 • Tina Kruckow, Frederikshavn

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...