Gå til hoved-indhold
18. april 2024 - kl. 23.04

Anders Blichfeldt i Frederikshavn: Nyd hinanden og husk at tale sammen

  • 1 af 1
    Anders Blichfeldt i Det Musiske Hus i Frederikshavn: - I har et hus, der bare funker.
Af: Michael Frederiksen

Anders Blichfeldt tog publikum med storm en helt almindelig torsdag aften i Det Musiske Hus i Frederikshavn, og det gjorde han med charme samt en stilsikker og gennemført musikalsk optræden.

- Vi blev blæst bagover af musik, der fangede os, og vi blev backingkor til en handy mand med masser af udfordringer, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Anders Blichfeldt fortalte om sit liv igennem musik og sange. Der var mange, der kunne synge med, men der var ingen, der kunne sidde stille. Der blev klappet, nynnet og fløjtet med.

Sangene tog publikum med på en rejse fra tiden før Big Fat Snake - fra dengang han var dreng og drømte store drømme. Livet som nygift med hans elskede Marina og de fire skønne børn, de har fået. Sangen "Du du du" er en kærlighedserklæring til Marina. Hun må være blevet super stolt.

- "Fight for your love" er en sang om at kæmpe, hvis du virkelig finder den, du elsker. Ikke alle kampe lykkes, men heldigvis de fleste, så glem aldrig at kæmpe for kærligheden. Anders opfordrede os alle til at slappe af, nyde hinanden og huske at tale sammen, en vigtig pointe i et liv med fart på, siger Lilly Pedersen.

Bonsoir Madame fik alle op af stolene, og der blev i den grad sunget igennem.

- Da folk slap Anders, fik jeg en god snak med ham om, hvor dejlig en aften han også havde haft. Det er altid skønt at komme til Frederikshavn, og som han sagde, der var jo tæt på udsolgt, og I har et hus, der bare funker, smiler Lilly Pedersen.

Frederikshavn Teaterforening var arrangør, og formanden takker alle gæster og opfordrer dem til at kigge nærmere på programmet i næste sæson.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...