Gå til hoved-indhold
12. februar 2024 - kl. 14.02

BLOMSTERKLANG i Sæby er klar til den store kærlighedsdag på onsdag

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Valentines Day står i hjerternes tegn, hvilket blandt andet kan mærkes hos BLOMSTERKLANG i hjertet af Sæby. Butikken er bevæbnet til tænderne med buketter, når den store kærlighedsdag falder på onsdag 14. februar. Og der bliver travlt.

- Vi går all in på kærligheden og bringer gratis ud i hele Nordjylland. Buketten bliver afleveret ved døren, så nemmere kan det ikke blive. Vi forventer stor travlhed, og derfor har vi købt stort ind til Valentines Day, så vi kan lave de flotteste buketter til vores kunder. I dagens anledning holder vores butik på Henrik Nielsens Plads i Sæby åbent, og vi har allerede fået rigtig mange bestillinger, men vi ved også, at nogle mænd kan være ude i sidste øjeblik, smiler indehaver af BLOMSTERKLANG, Mette Grønhøj Jensen.

Samtidig oplever man ved Valentines Day en ny tendens.

- Vi kan mærke, at veninder også giver hinanden buketter. Det kan være singler, der giver hinanden en buket, men også veninder, der giver buketter for at sætte pris på et godt venskab, siger Mette Grønhøj Jensen.

BLOMSTERKLANG har i anledning af Valentines Day lavet en konkurrence på Instagram, hvor der er en flot præmie på spil.

- Man kan vinde et ophold på Comwell Hotel Hvide Hus i Aalborg med overnatning og stor morgenbuffet. Med i opholdet følger naturligvis blomster og bobler fra BLOMSTERKLANG samt to ansigtsbehandlinger hos Skin Of Fashion, siger Mette Grønhøj Jensen.

Du kan følge BLOMSTERKLANG på Instagram og deltage i konkurrencen her https://www.instagram.com/blomster_klang/.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...