Gå til hoved-indhold
12. februar 2024 - kl. 23.02

Bowlingklubben Stars & Strikes vinder endnu en storsejr

  • 1 af 1
    Kampens spiller blev Rasmus Hansen, som spillede stabilt med et gennemsnit på 214.
Af: Michael Frederiksen

I jagten på førstepladsen og medfølgende deltagelse i oprykningsspillet til 1. division er det vigtigt at lave mange point i kampene mod holdene i bunden af 2. division. Endnu engang lykkedes det Stars & Strikes fra Frederikshavn at vinde en storsejr – denne gang gik det ud over Stenhuset fra Nørresundby.

I lørdagens hjemmekamp var Stars & Strikes ramt af afbud, hvilket gav lidt ændringer i startopstillingen. Spillerne kender heldigvis hinanden godt, så ændringerne gav ikke anledning til spillemæssige udfordringer. Første serie vandt Stars & Strikes 6-2 efter en god start med fire scorer over 200. Den tabende double manglede blot 13 kegler i, at hjemmeholdet havde gjort rent bord.

Hjemmeholdet holdt speederen i bund i 2. serie, hvor der igen blev lavet fire scorer over 200. Den ene double tabte dog til Stenhuset, således pointene igen fordelte sig med 6-2 til Stars & Strikes, som udbyggede føringen til 12-4.

I 3. serie faldt niveauet en lille smule, hvormed Stenhuset var uhyre tæt på at snuppe fire point. Det lykkedes dog Stars & Strikes at slutte serien godt af, så frederikshavnerne samlet set væltede seks kegler mere end modstanderne og endnu engang satte seks point ind på kontoen. Føring på 18-6.

Stars & Strikes spillede sin dårligste serie i 4. serie, men det gjorde Stenhuset heldigvis også. Så til trods for den lavere score vandt Stars & Strikes igen to af de tre doubler samt de to ekstra point for flest væltede kegler. Stars & Strikes var nu sikker på minimum uafgjort med stillingen 24-8.

5. serie blev en kamp om de små marginaler, hvor begge hold spillede flot. I den ene double sammensatte en spiller fra Stenhuset en lang række strikes og scorede 256. Stenhuset var langt foran halvvejs i serien, men de to spillere fra Stars & Strikes lavede begge en række strikes i anden halvdel af serien, og hev en sejr hjem med en forskel på én kegle. Den anden double blev også afgjort i 10. rude – igen til Stars & Strikes’ fordel med en forskel på kun to kegler. Tredje double var også en tæt affære, men mønsteret var det samme. Stars & Strikes vandt doublen med 12 keglers forskel. Otte dejlige point på kontoen, og hjemmeholdet havde nu vundet kampen ved stillingen 32-8.

I 6. serie skulle de sidste otte point fordeles. Stars & Strikes vandt sikkert to af doublerne, men i den tredje double var det igen helt tæt. Stars & Strikes fik en split i 10. rude, hvilket resulterede i uafgjort. Med flest væltede kegler tog Stars & Strikes syv point og Stenhuset tog det sidste point.

Kampen endte således med en sejr til Stars & Strikes på 39-9. Samlet keglefald blev på 6.877 kegler mod Stenhusets 6.371 kegler.

Kampens spiller blev Rasmus Hansen, som spillede stabilt med fem 200-serier og et gennemsnit på 214.

Sådan spillede holdet:
Rasmus Hansen (1.284 kegler over 6 serier – snit på 214)
Thomas Mølholt (1.255 kegler over 6 serier – snit på 209)
Kim Walther Nielsen (1.215 kegler over 6 serier – snit på 203)
Thomas G. Larsen (1.213 kegler over 6 serier – snit på 202)
Jens V. Thomsen (1.017 kegler over 6 serier – snit på 170)
Jan Boye Nielsen (789 kegler over 5 serier – snit på 158)
Nikolaj Boel Jensen (104 kegler over 1 serie – snit på 104)

I stillingen fastholder Stars & Strikes andenpladsen i 2. division med fire point op til ST på førstepladsen og 42 point ned til RBK 90 på tredjepladsen. Netop RBK 90 er næste modstander, når Stars & Strikes 25. februar drager til den svære udebane i Randers.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...