Gå til hoved-indhold
07. juli 2022 - kl. 09.07

Byrådet vil i ægte dialog med kommunens borgere

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Kanal Frederikshavn

Byrådet spørger: Hvad er du optaget af? Og hvordan synes du, vi skaber den bedst mulige fremtid? Frederikshavn Byråd sender i disse dage invitationer ud til dialogmøde med borgere og repræsentanter fra råd og nævn.

Dialogmødet finder sted tirsdag 16. august fra kl. 17-20 i kantinen på Frederikshavn Rådhus, og i første omgang sender kommunen 500 invitationer ud til tilfældigt udvalgte borgere og repræsentanter fra råd og nævn.

Pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet, så de første 75 borgere og 25 repræsentanter fra råd og nævn, der melder sig til, får mulighed for at mødes med byrådets medlemmer.

- I Frederikshavn Byråd har vi et ønske om at komme tættere på borgerne. Vi vil meget gerne høre, hvad kommunens borgere er optaget af. For os er det vigtigt at få en snak i forhold til, om vi politisk arbejder i den rigtige retning? Vi vil meget gerne høre, om der er vigtige emner, som rører sig, og som vi overser? Hvad er det, den enkelte borger ønsker for kommunens udvikling, og hvordan skaber vi den bedst mulige fremtid sammen?, fremgår det var invitationen.

Alle, der melder sig til, skal skrive et-fire emner, som de gerne vil drøfte. Og for at dialogen får de bedste betingelser, sidder deltagerne ved små borde ud fra de emner, de interesserer sig for. Vi forsøger så vidt muligt at få plads til ønskerne, og alle emner bliver samlet i en oversigt til senere inspiration.

Hvert bord får en politiker som vært, som gerne må stille spørgsmål for at åbne for en god snak.

- Som politikere skal vi ikke forsvare og forklare men i stedet sørge for, at alle kommer til orde, og samle op på de mange input. Vi skal først og fremmest lytte, pointerer borgmester Birgit S. Hansen og fortsætter:

- Vores hensigt med mødet er at få en ægte dialog, og tanken er, at dialogen inspirerer vores fremtidige politiske arbejde til gavn for borgerne og kommunens fremtid.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...