Gå til hoved-indhold
25 november. 2023

Årets sidste jazz-koncert på Knivholt - vind billetter til julekoncert

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Knivholts Venner afviklede fredag aften årets sidste koncert på Knivholt, men foreningen har stadig ét arrangement tilbage i 2023. Det er julekoncerten torsdag 21. december i Frederikshavn Kirke med Lise Robenhagen Hjørne. Den kan du vinde billetter til. Læs mere i denne artikel.

Årets jazz-koncerter på Knivholt fik en fantastisk afslutning med et velspillende Advokatens New Orleans Jazz Band og et lige så veloplagt publikum.

Ud over den faste stab i Advokatens New Orleans Jazz Band - Henrik Skaarup, Ole Christiansen, Frank Overlund, Hans Lund , Morten Lund og Henrik Hougesen - var der gæsteoptræden af den nok så kendte Kalle Jørgensen fra De Gyldne Løver.

Nu har Knivholts Venner ikke flere musiske arrangementer på Knivholt i 2023.

Foreningen ser nu frem til julekoncerten i Frederikshavn Kirke med Lise Robenhagen Hjørne, der har tre dygtige kvindelige musikere med - Sonja Honkamaa på piano, Agnes Hauge på violin og Christine Hoflund Elkjær på cello.

Julekoncerten finder sted i Frederikshavn Kirke torsdag 21. december kl. 19.00.

Kanal Frederikshavn sætter i samarbejde med Knivholts Venner 3 x 2 billetter på højkant. Skriv i kommentarfeltet, hvem du inviterer med, hvis du bliver én af de heldige vindere.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...