Gå til hoved-indhold
24. juni 2024 - kl. 09.06

Donation fra Spar Nord Fonden bruges til indkøb af nye fiskestænger

  • 1 af 1
    Kasserer Bjarne Walentin får sammen med to juniorfiskere, Alma og Tilde, og afdelingsdirektør Lasse Kjærsgaard Stidsborg, Spar Nord Sæby, overrakt fiskestængerne af Jesper Christensen og Emil Christensen fra JC Fiskegrej og Fritid i Sæby.
Af: Michael Frederiksen

Lystfiskerforeningen for Frederikshavn & Omegn var én af de 20 heldige modtagere af 10.000 kroner fra Spar Nord Fondens jubilæumsuddeling.

Lystfiskerforeningen har mange arrangementer i løbet af året, blandt andet projektet "Fælles om Fritiden", som er undervisning af skolebørn fra kommunens skoler, familiedag ved Vandværkssøen, nye medlemmer, børn, unge og ældre, der ønsker at prøve lystfiskeriets glæder, fælleskab, naturoplevelser, genopretning og vedligehold af vores mange kilometer åer, vandløb og søer.

- Donationen fra Spar Nord Fonden gav os mulighed for at indkøbe et stort antal komplette fiskestænger til de mange arrangementer. Fiskegrejet er leveret af JC Fiskegrej og Fritid i Sæby. Det er fantastiske all round ABU-fiskestænger, der kan anvendes ved kyst, åer mere mere, fortæller kasserer Bjarne Walentin fra Lystfiskerforeningen for Frederikshavn & Omegn.

Foreningen glæder sig nu til at tage fiskegrejet i brug.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...