Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.10.2022 | Af: DEBAT-INDLÆG

EL Frederikshavn-Læsø støtter Næstehjælperne

Næstehjælperne modtager overskudsmad fra supermarkederne, som ellers vil blive kasseret.
Jonas Sivesgaard har skrevet dette indlæg på vegne af Enhedslisten Frederikshavn-Læsø: Ved dette valg har Enhedslisten Frederikshavn-Læsø valgt at droppe valgplakaterne til fordel for at bruge vores valgkampsmidler på gøre noget for dem, som bliver særligt ramt af den aktuelle krise.

 

Derfor var vi i onsdags forbi Næstehjælperne med en donation på 5000 kroner og en hjælpende hånd til at forberede dagens maduddeling.

Næstehjælperne modtager overskudsmad fra supermarkederne, som ellers vil blive kasseret. Maden uddeler de ganske gratis fra deres lokaler på Langerakvej 36 i Frederikshavn flere gange om ugen.

På deres facebookside kan man orientere sig om tidspunkter for maduddeling. Man medbringer selv en pose til maden, og de frivillige er der til at vejlede. Der er tilmed en gratisbutik med tøj og andet, man typisk finder i en genbrugsbutik.

Som noget særligt i år yder Næstehjælperne julehjælp til dem, som trods økonomisk trængsel ikke lever op til kriterierne, som stilles for at få hjælp andre steder.

Med den aktuelle krise vi står i, er Næstehjælpernes arbejder vigtigere end nogensinde. Ikke alene formår Næstehjælperne gennem deres maduddeling at støtte hundredvis af mennesker hver uge. De er samtidig med til at udnytte de enorme mængder mad, som hver dag kasseres.

Næstehjælpernes arbejde beror alene på frivilliges hjælp og donationer, og det er ikke nemt at skaffe penge nok til husleje, elregning og så videre.

Vi kan derfor kun opfordre til at støtte deres vigtige arbejde med et støttemedlemsskab eller en donation på MobilePay 401292. Hvis man ønsker at give støtte specifikt til julehjælp kan man skrive julehjælp i kommentarfeltet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Enhedslisten Frederikshavn-L?s?

FOTO: Enhedslisten Frederikshavn-L?s?

FOTO: Enhedslisten Frederikshavn-L?s?

FOTO: Enhedslisten Frederikshavn-L?s?

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close