Gå til hoved-indhold
Sponsoreret indhold
12 september. 2022

Et fedt firmaevent i København

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: SPONSORERET INDHOLD

Skal du til at hoste et firmaevent for din afdeling, dit team eller måske hele virksomheden, så er der mange muligheder at vælge i mellem i hovedstadsområdet. Her kan du nemlig lave alle mulige former for aktiviteter, der både kan indebære fysiske aktiviteter som boldspil, orienteringsløb og andre sjove ting.

Artiklen er sponsoreret af The Fiddlery

Foruden dette kan et firmaevent København også sagtens bestå af noget, der har mere fart over feltet såsom gokarts, paintball eller noget endnu vildere. Det hele afhænger naturligvis af virksomheden og dens medarbejdere. Dog kan en ting være både sjov og udfordrende for de fleste, og man behøver ikke at have de store evner inden for det - noget kreativt.

Med et kreativt firmaevent København får du mulighed for at slappe af, mens du lærer dine kollegaer bedre at kende, får en lille snak om det store projekt, der er i gang, hvilke hobbyer i har tilfælles og meget mere. Ved at lave noget kreativt såsom at male eller sågar at dreje noget ler til en tallerken eller en skål, får du mulighed for at udtrykke dig kreativt og personligt.

Det gode ved et kreativt firmaevent København er, at I også sagtens kan gå sammen og lave ét stort projekt sammen. Det kunne være, at alle skal male deres egen kaffekop til kontoret, så i sammen kan huske tilbage på det sjove event. Det kunne også være, at I sammen skulle male et stort billede, der skal hænge i entreen eller i fællesrummet.

Der er således masser af muligheder for, hvordan man kan få sammenstykket et godt firmaevent København, uden at det hverken skal blive bøvlet, kedeligt eller grænseoverskridende. Du har jo selvfølgelig også muligheden for rent faktisk at hive dine medarbejder igennem noget, der trækker dem lidt ud af deres comfort zone, for det bliver man også tættere af.

Det vigtigste er dog, at I alle har en sjov og god dag, når der skal laves firmaevent for hele virksomheden, hvad end det er i København, i Nordsjælland eller et helt tredje sted. Der er mange mulighederne, valget er dit, og du finder helt sikkert på noget, som dine kollegaer og medarbejdere sent vil glemme, og som de vil huske tilbage på og snakke om i mange år frem. Prøv noget nyt, det vil de fleste helt sikkert værdsætte.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...