Gå til hoved-indhold
01 december. 2023

For første gang i denne sæson: White Hawks forlod isen uden at score

  • 1 af 1
    White Hawks tabte for tredje gang i denne sæson med ét mål til Herning. Foto: Niklas Thim Kastrup
Af: Michael Frederiksen

Tadeas Galansky blev kun passeret én gang i fredagens hjemmekamp mod topholdet Herning Blue Fox, men alligevel endte alle tre point hos Pelle Hånberg og co. 0-1 viste måltavlen efter 60 minutter. Det var første gang i denne sæson, at Frederikshavn White Hawks forlod isen uden at score.

Efter opgøret mod Herning Blue Fox har White Hawks mødt alle hold i Metal Ligaen tre gange. Det vil sige, at høgene er præcis midtvejs i turneringen.

Det er tredje gang ud af tre mulige, at White Hawks taber med ét mål til Herning. De første to kampe blev afgjort på straffeslag efter sene Herning-udligninger i ordinær spilletid. I Frederikshavn udlignede Herning til 4-4 med ét sekund igen, og i Herning bragte hjemmeholdet balance i regnskabet i tiden 58:50.

White Hawks har altså spille tre meget tætte kampe mod topholdet. Det lover godt forud for et eventuelt møde i kvartfinalerne.

Kanal Frederikshavn havde ikke mulighed for at dække aftenens kamp. Vi henviser i stedet for til artiklerne på Metalligaen.dk og White Hawks' hjemmeside.

White Hawks' næste kamp er på mandag 4. december kl. 19.00 ude mod Rungsted Seier Capital.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...